SM-viikolle voi nyt ilmoittautua – nopeimmat mahtuvat kisaamaan 3v3-salibandyn Suomen mestaruuksista!

Salibandy on ensimmäistä kertaa mukana Lahdessa järjestettävällä SM-viikolla 4.–5. elokuuta. Monilajitapahtumassa ratkaistaan historian ensimmäiset SM-mitalit salibandyn 3v3-pelimuodossa. Ilmoittautuminen on juuri avattu.

Mukaan mahtuu joukkueita rajallinen määrä ilmoittautumisjärjestyksessä seuraavasti:
Miesten sarja: 20 joukkuetta
Naisten sarja: 10 joukkuetta
Sekasarja: 10 joukkuetta

Osallistumisoikeus ja pelaajien ikärajat: Ilmoittautuvan joukkueen ei tarvitse olla Salibandyliiton jäsenseura tai rekisteröity yhdistys eikä pelaajilla ole sarjarajoitteita. Pelaajien alaikäraja on 15 vuotta.

Osallistumismaksu on 160 €/joukkue.

Ohjeet ilmoittautumiseen

SM-viikon salibandyn 3v3-tapahtumaan ilmoitetaan joukkue Salibandyliiton uudella Palvelusivustolla osoitteessa: palvelusivusto.salibandy.fi

3v3 sarjat (miehet, naiset, seka) näkyvät Harrastesarjat 2023-24 alueen alla.

Palvelusivustolle kirjautuminen tapahtuu Suomisport-kirjautumisena ja edellyttää Suomisport-profiilia. Profiilin voi rekisteröidä osoitteessa: suomisport.fi

Tapoja ilmoittaa joukkue 3v3-sarjaan Palvelusivustolla on kolme:

1) Liiton jäsenseuran pääkäyttäjä ilmoittaa joukkueen, samaan tapaan kuin muuhunkin sarjatoimintaan. Lasku muodostuu ilmoittautumisen takarajan jälkeen seuran laskuihin.

2) Yksityishenkilö, joka ei kuulu mihinkään liiton jäsenseuraan, ilmoittaa ns. seurattoman joukkueen. Lasku muodostuu ilmoittajan omaan profiiliin ja sieltä sen voi ladata talteen.

3) Jos vaihtoehdot 1-2 eivät onnistu, joukkue voidaan ilmoittaa myös sähköpostilla: Toimita tarvittavat tiedot (joukkueen nimi, sarja ja yhteyshenkilön yhteystiedot) Salibandyliittoon osoitteella: asiakaspalvelu@salibandy.fi

Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksua ei palauteta, mikäli osanotto peruuntuu.

3v3-salibandy SM-viikolla
Pelimuoto: 3v3 + maalivahdit (Joukkueen suosituskoko: 6 kenttäpelaajaa + maalivahti)
Peliaika: 3 x 3 minuuttia
Kenttä: 20 m x 10 m ulkopelialusta
Paikka: Lahden urheilu- ja messukeskuksen yläpiha
Sarjat: naiset, miehet ja sekasarja

Aikataulu: Naisten ja miesten osalta alkusarjan ottelut pelataan perjantaina 4.8. ja sekasarjan lauantaina 5.8. Kaikkien sarjojen välierät ja finaalit pelataan lauantaina 5.8.

Lähetykset

Yle Urheilu näyttää sarjojen loppuottelut kanavillaan lauantaina 5.8.

Tapahtumasivu täällä.
SM-viikon sivut täällä.

Lisätiedot:

Salla Nuorteva
Aluepäällikkö / Etelä
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.
Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli