Sinettiseuroista Tähtiseuroja

Sinettiseurat ovat nyt ja tulevaisuudessa Olympiakomitean ja lajiliittojen tähtiseuroja.

Sinettiseuratoiminta on kehittynyt ja muuttunut Olympiakomitean Tähtiseuratoiminnaksi. Sinettiseuratoiminta oli tarkoitettu lasten ja nuorten urheilun kehittämiseksi. Tähtiseuratoiminta sisältää lasten ja nuorten lisäksi osiot myös aikuisille ja huippu-urheilulle.

Jos seuranne ei ole vielä Tähtiseura ja kiinnostuitte laatuohjelmasta, niin katso kuinka pääsee mukaan.

Salibandyliiton yhteyshenkilö Tähtiseuratoiminnassa on Kim Sällström.

 

Viking Linen ja Olympiakomitean Sporttikampanja tarjoaa kymmenelle seuralle tilaisuuden päästä käynnistämään tai vauhdittamaan kehittämishankettaan Tähtiseuraksi tai Tähtiseurana. Kymmenen hengen seuraristeily Viking Linella sopii mainiosti hallituksen tai työryhmän kokousmatkaksi. Palkinto sisältää Helsinki–Tukholma-risteilyn tai vuorokauden risteilyn Turusta, kokoustilan (5 h), yhden buffetruokailun sekä majoittumisen kahden hengen hyteissä.

Ilmoita oma seurasi mukaan 21.9.2018 mennessä tästä. Tutustu kilpailun sääntöihin tästä. Voittajaseurat julkistetaan 6.10.2018 Tähtiseura -päiville Helsingissä.

Viking Line on Olympiakomitean ja Salibandyliiton yhteistyökumppani ja tarjoaa urheiluseuroille ja lajiliitoille parhaat edut laivamatkustukseen. Lue lisää tästä.

Jaa artikkeli