Silvan Bolligerista Happeen ensimmäinen sveitsiläisvahvistus

Happee on pestannut riveihinsä Sveitsin Floorball Könizistä siirtyvän Silvan Bolligerin.

Happee on tehnyt vuoden mittaiseen sopimuksen sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolligerin kanssa. 28-vuotias Bolliger on edustanut viimeiset kolme kautta Floorball Köniz -seuraa Sveitsissä. Viime kaudella fyysisesti vahva hyökkääjä oli Sveitsin NLA-sarjan pistepörssin kuudes tehden 24 ottelussa 25 maalia ja syöttäen 22.

– Teimme paljon taustatyötä pelaajan suhteen ja kun varmistui millaisesta pelaajasta on kyse, niin yhteinen intressimme voimistui. Sitä vahvisti vielä erityisesti Silvanin korkea oma halu ja motivaatio tulla Happeeseen kehittymään pelaajana. Happeen joukkueen manageri Petri Kauko kertoo seuran ensimmäisestä sveitsiläispelaajan hankinnasta.

Viimeisen kahden NLA-sarjakauden aikana Bolliger on tehnyt pelaamissaan 60 ottelussa 51 maalia ja 37 syöttöä. Bolliger on aloittanut joukkueen kanssa tällä viikolla yhteisen omatoimisen harjoittelujakson yhteisten ohjeiden mukaisesti ja hän saapuu Jyväskylään elokuun alussa.

– Silvan tuo joukkueeseemme ensi kaudella sellaisia elementtejä, mitä joukkueestamme on puuttunut ehkä viime vuosina. Hänen vahvuudet on erityisesti hyökkäysalueen viimeisellä kolmanneksella, kertoo Petri Kauko.

– Ja tottakai, varmasti uudenlainen persoona ja väriläiskä salibandyliigaan. Yleensähän näitä siirtoja on tapahtunut vain toiseen suuntaan, mutta tällä kertaa näin. Olemme todella tyytyväisiä, kun saimme tämän sopimuksen aikaiseksi, lisää Petri Kauko lopuksi.

Happeen tiedotteesta
Kuva: Happee

Jaa artikkeli