Siirtouutisia: PSS:lle kaksi vahvistusta Sveitsistä

Vanha tuttu Julia Turunen sekä Celine Stettler siirtyvät Porvooseen Sveitsin liigan Unihockey Berner Oberlandista.

Naisten Salibandyliigassa pelaava Porvoon salibandyseura PSS vahvistaa ensi kauden joukkuettaan kahdella uudella kasvolla.

Seura tiedottaa, että paluumuuttaja Julia Turunen, sekä sveitsiläislupaus Celine Stettler pukevat kaudella 2020-21 seuran mustakeltaisen asun päälleen. Duo saapuu Porvooseen Sveitsin liigassa pelaavasta Unihockey Berner Oberlandista.

Turunen (kuvassa) on tuttu nimi PSS-yhteisölle. Hän on edustanut seuraa viimeksi kausina 2014-18. Viime kaudella hän nakutti Sveitsin liigassa 21 ottelussa tehot 14+7=21. 25-vuotiaalla paluumuuttajalla on vyöllään pari maaottelua. Hänen palkintokaapistaan löytyy kahden Salibandyliigan pronssin ohella opiskelijoiden maailmanmestaruus vuodelta 2016.

Stettler on uusi kasvo suomalaisille salibandykentille. Kohta 19 vuotta täyttävä lupaava sveitsiläispuolustaja on pelannut Sveitsin liigan lisäksi myös Sveitsin alle 19-vuotiaiden tyttömaajoukkueessa yli 20 ottelua.

– Olen todella innoissani! Haluan kasvaa pelaajana sekä ihmisenä ja tietenkin koittaa olla uudelle joukkueelleni mahdollisimman hyvä vahvistus. Haluan haastaa itseäni, laittaa kaiken likoon ja tulla paremmaksi päivä päivältä. Mahtavaa päästä tapaamaan uusia ihmisiä ja joukkuekavereita, pitämään hauskaa ja tietenkin pelaamaan ja nauttimaan hyvästä salibandysta. Valitsin PSS:n koska tiedän entuudestaan muutaman pelaajan joukkueesta ja seura on tehnyt minuun vaikutuksen, Stettler avaa.

Sveitsiläinen kuvailee itseään puolustajaksi, joka pelaa fyysisesti ja avaa peliä nopeasti. Stettler nostaa uransa kohokohdiksi alle 19-vuotiaiden tyttömaajoukkuedebyyttinsä sekä Sveitsin mestaruuden kaksi vuotta sitten.

PSS:n sivuille

Kuva: Jari Turunen

Jaa artikkeli