Seurojen Säbätaitureita palkittu jo lipuilla Superfinaaliin

Seurojen omien Säbätaituri-kisojen parhaat on jo palkittu lipuilla Superfinaaliin.

Seurat ovat voineet järjestää omia Säbätaituri-kilpailujaan, joissa palkintoina on ollut liput Superfinaaliin ja samalla Säbätaiturin loppukilpailuun. Edellytyksenä palkintolippujen saamiselle seuroille on ollut, että heidän on pitänyt tehdä some-nosto kisoistaan hashtagilla #Säbätaituri2018.

Näitä somenostoja löytyy Facebookista, Instagramista ja Twitteristä, ja jo 13 seuralle on lähtenyt palkintoliput.

tu.JPGKaikki 2003-2008 syntyneet juniorit, joilla on lippu Superfinaaliin, ovat täten kutsutut samassa yhteydessä järjestettävään Säbätaituri 2018 -kisaan. Sarjojen voittajille on lisäksi luvassa laadukkaat Unihoc-salibandymailat. Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin tarpeen!

Hartwall Areenalla Superfinaalin yhteydessä järjestettävä Säbätaituri 2018 on Suomen suurin junioreiden taitokilpailu. Syöttötaitoa, mailatekniikka sekä lyöntikovuutta ja -tarkkuutta testaava skaba järjestetään ensimmäistä kertaa.

Osallistujat pääsevät kilpailemaan Superfinaalin päänäyttämölle neljässä eri lajissa, jotka mittaavat mailatekniikkaa, syöttötaitoa sekä lyöntikovuutta ja -tarkkuutta.

Säbätaituri on kilpailu kaikille vuosina 2003–2008-syntyneille junioreille. Pääkilpailu järjestetään Superfinaalin yhteydessä Helsingissä lauantaina 21.4.2018.

Ilmoittautuminen Säbätaiturin pääkilpailuun päättyy sunnuntaina 15. huhtikuuta!

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täällä. 

Superfinaalin lipunmyynnin infoa täällä.

Jaa artikkeli