Seuratoiminnan kehittämistuen haku alkanut

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Lue tarkemmin: Opetus- ja kulttuuriministeriön hakuilmoitus.

Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

Hakuaika alkaa: 13.11.2020
Hakuaika päättyy: 18.12.2020 klo 16.15

Seuratukea haetaan sähköisesti 13.11. alkaen Suomisport-palvelussa.

Hakemusta voi sähköisessä ympäristössä tehdä ja tallentaa hakuajan puitteissa. Sähköinen haku päättyy 18.12.2020 klo 16.15.

Edellisvuosien tapaan Salibandyliiton seura- ja kehityspalvelut tarjoaa tarvittaessa sparrausapua tukihakemuksen laatimisessa. Yhteydenotot jäljempänä oleviin liiton toimihenkilöihin.

Hakemisessa huomioitavaa

Hakemuksen lähettäminen edellyttää seuralta ajantasaista yhdistysrekisteriotetta ja vahvaa sähköistä tunnistusta. Hakija täyttää Suomisportissa olevan hakulomakkeen, liittää siihen pyydetyn yhdistysrekisteriotteen ja ennen valmiin hakemuksen lähettämistä tunnistautuu sähköisesti.

Tunnistautumisen voi tehdä vain seuran nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Tunnistautuminen tapahtuu Nets-tunnistuspalvelussa henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Seurat, jotka saivat seuratukea 2020 kaksivuotiseen hankkeeseen, tekevät toisen vuoden hankehakemuksensa (jatkohanke) yhteydessä lyhyen raportoinnin hankkeen käynnistymisestä. Tälle on sähköisessä hakuympäristössä omana kohtana ”Raportointilomake”.

Ministeriön hakuilmoituksesta löytyy yleisimpiä seuratuen hakuun ja kriteereihin liittyviä kysymyksiä vastauksineen.

Lisätietoja seuratukiasioissa Salibandyliitossa antavat:

Mervi Kilpikoski
Johtaja, alueet ja kehittäminen (sairauslomalla, yhteydenotot tällä välin Ari Vehniäiseen)
Seuratoiminnan, alueellisen sarja- ja harrastetoiminnan ja niiden kehittämisen johtaminen. Elinvoimaiset salibandyseurat -strategiaohjelma, suora seuratuki (seurojen palkkaushankkeet), GDPR-vastaava.
Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli