Seuratoimijoiden verkostopäivä syyskuussa muuttuu kahdeksi webinaariksi

Salibandyliitto tarjoaa seuratoimijoille kaksi webinaaria fyysisen seuratoimijoiden verkostopäivän sijaan. Ensimmäinen webinaari koskee harrastajamäärien ja varainhankinnan kehittämistä, toinen salibandyn sopimuskäytäntöjä.

Verkostopäivä oli suunnitteilla lauantaille 4.9.2021. Sen korvaavat webinaarit järjestetään perjantaina 3.9. ja lauantaina 4.9.

– Odotimme kovasti, että olisimme päässeet tapaamaan seuratoimijoita ihan fyysisesti verkostopäivillä, joten harmitus tapahtuman muuttamisesta webinaareiksi on meillä suuri. Vaikka korona tässä hetkessä vie ajan ja ajatukset arjen haasteisiin, toivon seuratoimijoita linjoille runsaasti, kertoo Salibandyliiton seuratoiminnan kehittäjä Elina Anttonen.

– Valitut aiheet ovat hurjan tärkeitä seuratoiminnan kannalta. Olen iloinen, että EräViikingit on mukana jakamassa osaamistaan ja kokemuksiaan sopimuskäytännöistä myös muille.

Perjantaina 3.9. klo 16-18 järjestetään Mikko Mäntylän vetämä webinaari seuran harrastajamäärien ja varainhankinnan kehittämisestä. Webinaari on suunnattu seuran toiminnan suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä sekä viestinnästä vastaaville ja sitä toteuttaville päätoimisille ja vapaaehtoisille toimihenkilöille.

Ilmoittaudu: Harrastajamäärien ja varainhankinnan kehittäminen

Lauantaina 4.9. klo 10-13 käsitellään salibandyn sopimuskäytäntöjä junioripelaajien pelaajasopimusten ja vapaaehtoisten valmentajien sopimusten kautta. Webinaari on tarkoitettu seurojen sopimuksista vastaaville, etenkin vapaaehtoiselle luottamusjohdolle. Kouluttajina toimivat toiminnanjohtajat Pekka Ilmivalta Salibandyliitosta ja Jari Oksanen EräViikingeistä.

Ilmoittaudu: Sopimuskäytännöt salibandyssa

Tilaisuudet toteutetaan zoom-etäyhteydellä. Linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Kuva: Esa Jokinen

Lisätietoja

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli