#Seurasydän sykkii syyskuussa

Seurasydän-kampanja nostaa jälleen esiin urheiluseurojen merkittävää toimintaa ja toivottaa myös uudet seurasydämet tervetulleeksi. Kampanja tarjoaa niin seuratoimijoille kuin harrastajillekin mahdollisuuden nostaa esiin oman seuran tärkeää tehtävää suomalaisen urheilun ja liikunnan parissa.

Kulunut vuosi on näyttäytynyt seura- ja harrastustoiminnalle haastavana aikana. Poikkeukselliset ajat ovat vaatineet seuroilta myös poikkeuksellisia toimintamalleja. Seurasydän-kampanjan avulla seuroille avautuu mahdollisuus nostaa esiin toiminnassaan vallitsevaa yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta – poikkeuksellisista ajoista huolimatta.

Yhteisöllisyyttä ja iloa tarvitaan nyt entistä enemmän”

– Seurasydän pamppailee meidän monen sydämissä. Seurasydän-kampanja tarjoaa meille kaikille upean mahdollisuuden jakaa kiitosta ja kannustaa mukaan toimintaan. Yhteisöllisyyttä ja iloa tarvitaan nyt entistä enemmän, toteaa Olympiakomitean seurapalvelujohtaja Jaana Laurila.

Yli 9 000 seuraa liikuttaa yli miljoonaa suomalaista. Jokainen meistä voi löytää juuri itselleen sopivan seuran ja yhteisön. Tänä syksynä #Seurasydän-kampanja haluaa rohkaista jokaista liittymään mukaan seuratoimintaan – juuri sellaisena kuin olet.

Seuroja juhlistetaan #Seurapaitapäivänä 29.9.

Haluamme kannustaa jokaista liputtamaan seuratoiminnan puolesta Seurapaitapäivänä tiistaina 29.9. Pue tällöin seurasi pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai sonnustaudu seurasi väreihin! Tätä kautta teet näkyväksi seurojen jokapäiväisen tärkeän työn liikunnan ja yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistäjänä.

– Haluan haastaa kaikki jakamaan niitä seurojen tuhansia tarinoita, tunteita ja elämyksiä, joita liikunta parhaimmillaan tarjoaa, kannustaa Laurila.

Sosiaalisen median virallisina tunnisteina toimivat koko Seurasydän-kampanjan ajan #seurasydän, #seurapaitapäivä ja #liityseuraan.

Lue vielä lisää aiheesta #Seurasydän

Jaa artikkeli