Seuraporukalla edullisesti naisten EFT-turnaukseen Nurmijärvelle

Salibandypelaajalle edullisin tapa nauttia Nurmijärven EFT-turnauksesta on yhdessä seuralipulla.

Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Tšekki – eli maailman neljä parasta salibandymaata – ottavat mittaa toisistaan naisten EuroFloorball Tour -turnauksessa 27.–29. huhtikuuta Nurmijärvellä Klaukkalan uudessa Arkadia-hallissa. Seurat voivat hankkia tapahtumaan edullisia lippupaketteja.

Yhteistyötahona tapahtumassa on yhdeksättä peräkkäistä naisten SM-mitalia tänä keväänä metsästävä SB-Pro, jonka kotiareena Arkadia-halli on. Yleisöä lehtereille mahtuu noin 500. Edullisimmin katsomoon pääsee tilaamalla turnaukseen seuraliput. Sellaiset tilanneilla juniorijoukkueilla on myös mahdollisuus päästä pelaamaan näytösottelu maaotteluareenalle yhdellä Suomen ottelun erätauolla.
– Seuralippupaketti tarjoaa samalla mahdollisuuden päästä koko porukalla vierekkäisille paikoille, kertoo EFT-järjestelyistä vastaava Salibandyliiton tapahtumakoordinaattori Henri Pelkonen.
– Ripeimmin ilmoittautuneiden juniorijoukkueiden on mahdollisuus päästä pelaamaan erätaukopeli. Mikäs sen parempi paikka päättää junnujen kausi kuin maajoukkueareena, Pelkonen vinkkaa.

Uuden MM-projektin startti

Turnauksessa pelataan yksinkertainen sarja eli kaikkiaan kuusi ottelua. Joka päivä ohjelmassa on kaksi ottelua. Suomi kohtaa Sveitsin perjantaina (klo 18.30), Tšekin lauantaina (klo 18.30) ja Ruotsin sunnuntaina (klo 14). Suomen maajoukkueelle Nurmijärven EFT-turnaus on ensimmäinen virstanpylväs uudessa MM-kisaprojektissa, jonka maali siintää joulukuussa 2019 Sveitsissä pelattavissa kisoissa.
Seuralipuilla esimerkiksi perjantaina ja lauantaina pääsee aikuinen katsomaan päivän molempia pelejä 10,50 eurolla ja 4–15-vuotias lapsi, opiskelija ja eläkeläinen 7,50 eurolla. Turnauksen kaikkiin otteluihin oikeuttavan seuralipun vastaavat hinnat ovat 29,50 € / 21,50 €.
HUOM! Seuraliput on tilattava viimeistään sunnuntaina 22.4. ja minimitilaus on 10 lippua.
Seuralippujen kaikki hinnat ja tilausohjeet löydät tästä linkistä.

Lisätietoja antaa tapahtumakoordinaattori Henri Pelkonen (henri.pelkonen at salibandy.fi, 044 750 6065).

Konkareita ja keltanokkia

Naisten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen on nimennyt EFT-turnaukseen 20 pelaajan ryhmän. Joukkueessa on 13 viime joulukuun MM-kisoissa mukana ollutta pelaajaa. Mukana on kaksi ensikertalaista: 22-vuotias Porvoon Salibandyseuran puolustaja Kristiina Järvinen ja Turun Palloseuran 20-vuotias hyökkääjä Milla Nordlund. Suomen joukkueen vanhimmat pelaajat ovat SB-Pron 31-vuotiaat kaksossiskokset Elina ja Karoliina Kujala, jotka näin pääsevät ensimmäistä kertaa pelaamaan Suomi-paidassa tuoreella kotiareenallaan. Nurmijärvellä ei ole tätä ennen pelattu kansainvälisen tason salibandyotteluita eikä ennen viime tammikuuta naisten liigapelejäkään. SB-Pron naisten edustusjoukkue oli pelannut vuosikausia kotiottelunsa evakossa muun muassa Keravalla, Vantaalla ja Hämeenlinnassa.
SB-Prota edustaa Suomen maajoukkueessa myös Tiltu Siltanen, joka valittiin viime MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi.

Sinivalkoisissa paljon superfinalisteja

Naisten huipputurnaus pelataan vain viikko Superfinaalien jälkeen, ja Suomen joukkueessa on kaiken kaikkiaan iso tukku superfinalisteja. Seuravärit vain ovat silloin vaihtuneet yhtenäisiin sinivalkoisiin. Myös yleisö haastetaan tulemaan paikalle Suomen väreissä. EFT-turnauksen teemana on ”Saavu sinivalkoisissa”.
– Arkadia-halliin tulee myös fanipiste, jossa voi muun muassa taiteilla oman fanikylttinsä ja maalauttaa kasvoihinsa Suomen liput, tapahtumakoordinaattori Pelkonen kertoo.

38882804762_5fe2af6b22_z.jpg

Teksti: Matti Hannula
Kuvat: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli