Seinäjoen Champions Cupissa tehtailtiin yleisöennätyksiä

Seinäjoella viime viikolla pelatussa Champions Cupissa tehtiin kaksi uutta yleisöennätystä.

Uusi yhden ottelu yleisöennätys kirjataan nyt luvuin 2470. Ennätys näki päivänvalon lauantaisessa välierässä IBF Falun-SPV.

Kaiken kaikkiaan kaksitoista Champions Cupin ottelua keräsi Seinäjoki Areenan ja Urheilutalon lehtereille 12 609 silmäparia. Keskimääräiseksi yhden ottelun katsojamääräksi tulee näin ollen 1051 katsojaa, mikä on korkein keskiarvolukema Champions Cupin historiassa. Edellinen ennätys oli vuodelta 2015 Tshekin Mlada Boleslavissa järjetetyssä Champions Cupissa.

Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun on luonnollisesti tyytyväinen uusiin ennätyslukuihin.
– Tapahtumaa rakennettiin teemalla ”Tehdään se isosti” ja mielestäni onnistuimme siinä. Tapahtuma oli ehdottomasti kaikkien aikojen suurin Champions Cup -tapahtuma – ei pelkästään katsojamäärän, vaan kaiken oheistoiminnan ja mediahuomionkin valossa. Olen todella ylpeä tapahtumasta ja kiitollinen kaikille sitä tekemässä olleille. Erityiskiitos SPV:n porukalle, joka osoitti, että yhteisöllisyys ja talkookulttuuri eivät todellakaan ole kadonneet.

Vuonna 2018 Champions Cupia ei pelata, vaan vuosina 2019-2022 kyseinen turnaus pelataan tammikuussa. Myös turnauksen formaatti uudistuu.

Kuva: Juha Käenmäki/CC 2017.

Video: Näin ratkottiin Seinäjoen Champions Cupin finaalit – katso kaikki maalit

Jaa artikkeli