SC Urbans tuo 500 salibandyfania MM-kisoihin juhlavuotensa kunniaksi

Janakkalan oma salibandyseura, SC Urbans, juhlii tänä vuonna 25. toimintavuottaan.

Janakkalan oma salibandyseura, SC Urbans, juhlii tänä vuonna 25. toimintavuottaan. Juhlavuoden teema rakentuu yhteisöllisyyden ympärille, sillä se on yksi seuran kantavista arvoista. Seuran yhteinen matka joulukuussa pelattaviin MM-kisoihin kruunaa juhlavuoden.

– Pohdimme seurassa, millä keinoilla saisimme ihmisiä koolle saman tapahtuman äärelle. MM-kisat toivat tähän loistavan ratkaisun. Aloimme järjestää fanimatkaa Suomen alkusarjan pelipäivälle. Seuran joukkueet kilpailevat keskenään siitä, mikä joukkueista myy eniten matkapaketteja. Samalla kilpailu toimii seurallemme varainhankintana. Eniten lippuja suhteessa pelaajamäärään myynyt joukkue tullaan palkitsemaan seuran toimesta, kertoo Urbansin puheenjohtaja Marko Ruuskanen.

Innostamista, liikkumista ja laadukasta salibandytoimintaa 

MM-kisat eivät ole ensimmäinen koko seuran matka, jonka Urbans järjestää. Seura oli mukana satapäisellä joukolla jo viime syksyn EFT-turnauksessa. Yhteiset tapahtumat ja ihmisten innostuminen on laadukkaan seuratyön perusta.

EFT sc Urbans

– Laadukkaasta perustyöstä seuran arjessa huolehtiminen on tärkeää, että saamme ihmiset sitoutettua toimintaamme mukaan. Toiminta keskittyy monipuolisen liikunnan ja laadukkaan salibandytoiminnan toteuttamiseen kunnassamme. Pyrimme vastaamaan ihmisten tarpeisiin liikkua, ja yhdessä rakennetuilla tavoitteilla haluamme mahdollistaa liikunnan ilon mahdollisimman monelle kuntalaiselle.

Rohkea tempaus MM-kisojen pelipäivään tuo seuralle alueellista näkyvyyttä. Myös kuljetuksista vastaava yhteistyökumppani on ollut innokkaasti mukana seuran matkasuunnitelmien tekemisessä. 

– Päällimmäinen tavoite on se, että saisimme seuraväen sankoin joukoin liikkeelle ja sitä kautta myös seuran ulkopuolista väkeä mukaan huomaamaan, kuinka hieno yhteisö SC Urbans on. Tällainen tempaus näkyy ja kuuluu alueella ja tavoitteena on myös tuoda salibandya esille paikallisesti sekä laajemmin maakunnassa. Tavoitteet ovat kovat osallistujamäärän puolesta, mutta uskomme, että tulemme näkemään ison katsomonosan täynnä innokkaita Suomi-faneja 7.12. Helsingin Jäähallissa, lopettaa Ruuskanen.

Lue lisää, miten sinun seuranne voi hyödyntää MM-kisoja

Tilaa seuralippuja 

Liput MM-kisoihin Ticketmasterista

Kuvat: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli