SB Vantaa nousi isoon voittoon Divarissa – viikonloppuna pelataan taas

SB Vantaa otti keskiviikkona ison voiton Divarissa, kun se nousi EV Akatemiaa vastaan ottelun viimeisellä kympillä kolmen maalin tappioasemasta 6–5-voittoon. Samalla sarjajumbona sinnittelevät vantaalaiset nousivat pisteen päähän vastustajastaan.

Vielä runsaat yhdeksän minuuttia ennen loppusummeria EV Akatemia johti SB Vantaan vieraana turvallisen tuntuisesti 2-5, mutta sitten alkoi tapahtua. Leevi Auranen, Kevin Starck ja Asko Santero kuroivat eron kahdessa ja puolessa minuutissa tasoihin, ja kruununa Toni Koskela iski puolitoista minuuttia ennen loppua SB Vantaalle voittomaalin vastustajan epäonnistuneen avaussyötön jälkeen. Leevi Auranen kokosi ratkaisuhetkillä tehot 1+2.

Katso ottelun maalikooste Solidsportista

FBC Turku ja Karhut ovat repäisseet kärjessä 30 ja 28 pisteellään pikkuruista eroa haastajiin, kun triolla O2-Jyväskylä, Pirkat ja M-Team on pisteitä 24. Pudotuspeliviivalla SaiPalla on neljän pisteen etumatka yhdeksäntenä vaanivaan Josbaan mutta myös neljä (!) ottelua vähemmän pelattuna.

Ottelumäärät ovat tällä hetkellä tasoittuneet 10-14 ottelun välille.

Divarin pistepörssin kärjessä viilettää 25 pinnallaan M-Teamin Eetu Erkkilä, josta Kooveen Jere Oksanen on pisteen ja juuri Divarin kuukauden pelaajaksi kruunattu Jani Rajala kolmen pisteen päässä.

Torjuntatilaston kärjessä patsastelevat pelin tai kaksi torjuneet Ville Jokela (Koovee), Tuomas Tokila (Rangers) ja Tomi Toiviainen (Hawks), kun paljon pelanneista parhaan prosentin 83,26 on kauhonut Karhujen Arvid Vonk.