SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista

SB Vaasa ei osallistu ensi kauden Divariin. Avautuvan paikan täyttämisestä päättää Salibandyliiton hallitus.

Salibandyseura Vaasa on päättänyt luopua miesten Divarin sarjapaikasta. Salibandyliiton hallitus päättää vapautuvan paikan täyttämisestä 23. toukokuuta.

– Ensinnäkin, tämä ei varmasti ole kenellekään mieluisa päätös. Kukaan ei varmasti olisi halunnut seuran ajautuvan tilanteeseen, jossa sarjapaikasta joudutaan luopumaan. Tämä päätös on kuitenkin nimenomaan pitkän tähtäimen ratkaisu, SB Vaasan hallituksen puheenjohtaja Antti Stig toteaa seuran sivuilla, jossa lausutaan:

Päätöksen taustalla ei ole yksittäistä syytä, vaan kyse on laajemmin monen asian summasta. Viime kauden ryhmä koki isoja muutoksia aina valmennusryhmästä pelaajiin. Jalkeille ei olisi saatu riittävän iskukykyistä joukkuetta. Lähtöpuolella on kovia nimiä, eikä omasta takaa vielä löydy tarpeeksi vahvoja paikkaajia. Sen lisäksi päävalmentajan ja toiminnanjohtajan roolien yhdistäminen olisi ollut varsin haastava yhtälö.

Lue lisää SB Vaasan sivuilta

Salibandyliiton hallitus päättää paikan täyttämisestä

Sarjapaikkojen täyttöjärjestyksen mukaisesti vapautuvaa sarjapaikkaa tarjotaan ensisijaisesti Divarin putoamiskarsinnan hävinneelle joukkueelle, EräViikingit Akatemialle. Seuraavina täyttöjärjestyksessä ovat Divarikarsinnan toisen vaiheen hävinneet joukkueet, järjestyksessä AC HaKi ja Pirkkalan Pirkat. EräViikingit Akatemia on ilmoittanut hakevansa paikkaa. Divarilisenssit sekä sarjapaikan täytön käsittelee Salibandyliiton hallitus kokouksessaan 23.5.

Jaa artikkeli