SB-Pro, EräViikingit ja PSS ovat mukana Stadilaisessa Naisurheilupäivässä

Stadilainen Naisurheilupäivä järjestetään maanantaina jääkiekon Liigaottelun HIFK – Sport yhteydessä.

HIFK järjestää Stadilaisen Naisurheilupäivän 25.11. Helsingin jäähallissa jääkiekon Liigaottelun HIFK – Sport yhteydessä. Tapahtuman tavoitteena on lisätä naisurheilun arvostusta ja tarjota samalla mukana oleville joukkueurheilulajeille mahdollisuuden tuoda omaa toimintaansa esille, erityisesti naisnäkökulmasta. Naisten Salibandyliigajoukkueista mukana ovat SB-Pro, EräViikingit ja PSS.
 
– Seuroja ja lajiliittoja tai -liigoja mukana on useita mm. jääkiekko-, pesäpallo- ja jalkapalloliitot. Alueella toimivat naisten Salibandyliigaseurat olivat kiinnostuneita tapahtumasta välittömästi. Seurojen kanssa tuotamme tapahtumasta sisältöä Tyttösäbän Instagram-tilille. Tapahtumassa on erilaisia toiminnallisia pisteitä, joita kiertämällä voi voittaa erilaisia palkintoja mm. vapaalippuja naisten Salibandyliigaotteluihin, SSBL Salibandy Oy:n markkinointipäällikkö Toni Nikunen kertoo.

Urheiluharrastuksista kiinnostuneet katsojat saavat lajien infopisteillä tietoa ja pääsevät tapaamaan eri lajien ja joukkueiden urheilijoita. HIFK:n tavoite on saada naisten urheilun pariin entistä enemmän harrastajia ja siten tukea lajien ja joukkueiden kasvua, sekä edistää tasa-arvoa urheilussa.

– Tavoitteemme on saada tapahtumaan paikalle tuhat nais- ja tyttöurheilijaa. Kaikki osallistuvat lajit saavat tapahtumassa erinomaisen tilaisuuden esitellä lajejaan, joukkueitaan ja harrastusmahdollisuuksia ottelun katsojille, kertoo HIFK:n myyntipäällikkö Raakel Koittola.

Koittola on itse ollut mukana perustamassa HIFK:n naisten jalkapallotoimintaa ja pelannut seuran naisten edustusjoukkueessa. Nykyään noin 180 naista ja tyttöä harrastaa jalkapalloa HIFK:ssa.

Lisätietoja tapahtumasta täällä ja infopisteiden toiminnasta täällä.

Jaa artikkeli