Save the date: Tähtiseurapäivät ja verkostotapaaminen 8.-9.10. Helsingissä

Suomen Olympiakomitean Tähtiseurapäivät järjestetään 8.-9.10. Helsingissä. Tapahtuma saattaa yhteen seurojen johtoa ja valmennusvastaavia auttaen heitä verkostoitumaan sekä menestymään myös tulevaisuudessa. 

Tapahtuma on suunnattu eri lajien Tähtiseuroille, mutta myös muiden seurojen edustajat ovat tervetulleita kehittämään toimintaa, paneutumaan ajankohtaisiin teemoihin ja verkostoitumaan. Salibandyliiton vuosittainen verkostotapaaminen järjestetään Tähtiseurapäivien yhteydessä.

Alustava ohjelma:

Lauantai 8.10.

klo 9.30 alkaen ilmoittautumispiste avoinna

klo 10-13 lajipalavereita (katso erillinen aikataulu)

klo 13-14 lounas

klo 14-18.15 Yhteinen seminaari

klo 20- Iltajuhla

Sunnuntai 9.10.

klo 9-12 rinnakkaissessiot

klo 12 kevyt lounas ja kotiinlähtö

Salibandyliitto kustantaa jäsenseuroilleen osallistumisen seuraavasti:

TÄHTISEURAT: Tähtiseuroille kustannamme osallistumisen, majoituksen (2hh) Scandic Grand Marinan kiintiöhinnan mukaan, sekä matkat julkisen kulkuvälineen mukaisesti kahdelle seuraedustajalle. Ilmoithan majoitustarpeenne 31.8. mennessä elina.anttonen@salibandy.fi.

EI-TÄHTISEURAT: Muille seuroille kustannamme osallistumismaksun early bird-hinnalla (130 eur per hlö) kahdelle seuraedustajalle. Matkat ja majoitukset ovat seuralle omakustanteiset. Majoituksen voi varata Scandic Grand Marina –hotellista kiintiöhintaan: 1hh: 108 €/yö ja 2hh: 118 €/yö. Varauksen voi itse tehdä Scandicin nettisivujen kautta varauskoodilla BSUO071022 tai suoraan tästä linkistä Kiintiö on voimassa majoitukselle, joka ajoittuu 8-9.10. väliselle ajalle. Myös muutama kiintiöhintainen huone on varattavissa koodilla 7-8.10. väliseksi yöksi.

Lisätietoja Tähtiseurapäivästä Olympiakomitean nettisivuilta.

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli