Santeri Raatarila Josbasta NST:n päävalmentajaksi

Santeri Raatarila siirtyy Joensuusta Lappeenrantaan 2+1 vuoden sopimuksella.

NST:n miesten uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Santeri Raatarila. Raatarila valmensi viime kaudella Divarissa Josbaa, ja hän siirtyy Lappeenrantaan 2+1-vuotisella sopimuksella.

– Loistavilla fiiliksillä tässä on hypännyt mukaan NST:n toimintaan. Täällä on tehty paljon asioita hyvin ja seura on selkeästi löytänyt oman suuntansa ja tapansa toimia. Se tapa miten NST:ssä ajatellaan asioista ja mitä arvoja täällä arvostetaan kohtaa erittäin vahvasti oman ajatusmaailmaani kanssa, joten työskentelyn aloittaminen on ollut erittäin helppoa​, Santeri Raatarila kommentoi.
– On ollut myös mahtava huomata, kuinka hyviä ihmisiä täällä on mukana seuran arjessa ja toiminnassa. Itselleni on jo tässä lyhyessä ajassa välittynyt vahvasti se yhteisöllisyys, mikä kaikkien toimijoiden välillä vallitsee. Hienoa päästä olemaan pala tätä yhteisöä.​

Satsaus tulevaisuuteen – katse eteenpäin

NST:n hallituksen jäsen Ville Kuusela kommentoi uutta päävalmentajaa seuraavasti.
– Olen tosi tyytyväinen että saatiin nuori ja nälkäinen sekä äärettömän motivoitunut kaveri ruoriin, Santerilla on sama ajatusmaailma kuin seuralla ja intohimo tehdä pitkäjänteistä ja laadukasta työtä arjessa. Uskon että se ilmapiiri ja tekemisen meininki mikä on seurassa saa luonnollisen jatkumon Santerin muodossa. Tärkeä juttu mitä Santeri itsekin totesi että arvomaailmamme kohtaavat, ja toisaalta katsojia varmasti kiinnostaa se että ensi kaudellakin nähdään se pallollinen ja rohkea ryhmä johon totuttiin ja jota oli ilo seurata katsomosta käsin.

Santeri Raatarila on muuttanut Lappeenrantaan toukokuun alussa, ja joukkue on aloittanut harjoittelun toukokuun toisella viikolla.
Joukkueen valmennustiimissä ovat mukana myös Mikko Hooman, joka toimi muun muassa Perttu Kytöhongan apuvalmentajana kahtena edellisenä kautena. Lisäksi valmennustiimin kanssa tiivistä yhteistyötä tekevät ensi kauden A-poikien päävalmentaja Mika Valtonen sekä henkisen puolen valmentajana Risto Pietiläinen. Maalivahtivalmentajana toimii kokenut Juho Meuronen.

Joukkueen sopimuspelaajat ja runko julkaistaan myöhemmin. Valmennustiimiä täydennetään mahdollisesti vielä.

NST:n tiedotteesta
Kuva: NST

Jaa artikkeli