Sami Johansson johti Classicin revanssiin Nokian KrP:stä

Sami Johansson laukoi pelimiesten kympillä kolme maalia ja yhteensä neljä, kun Classic kaatoi Nokian KrP:n 9-5.

Kauden tähän saakka ainoan tappionsa syksyllä Nokian KrP:tä vastaan kokenut Classic ei sortunut toista kertaa. Talven toisessa kohtaamisessa tänään Tampereella Classic löi nokialaiset 9-5 karattuaan Sami Johanssonin johdolla ottelun loppuminuuteilla. Perjantain toisessa ottelussa Oilers kukisti Happeen 12-7.

Suomen mestari ja maailman paras seurajoukkue Classic koki alussa kovia, kun KrP iski taululle 17 sekunnissa kahden maalin johdon. Classic tuli kuitenkin rinnalle jo ennen ensimmäistä taukoa eikä päästänyt isäntiä enää toista kertaa edelle. Vielä vajaat kuusi minuuttia ennen ottelun loppua kahlattiin tasalukemissa 5-5 mutta sitten Classic karkasi. Maailmanmestari Sami Johansson laukoi neljässä minuutissa illan toisen, kolmannen ja neljännen maalinsa, minkä jälkeen Eetu Sikkinen ehti vielä komistella loppunumeroita.

Espoossa Oilers nappasi tahtipuikon heti alussa johtaen ensimmäisellä tauolla 4-1 ja toisella 6-2. Tapiolan 900-päistä yleisöä viihdyttäneen illan tehomieheksi nousi Öljymiesten Justus Kainulainen, joka laukoi isäntien maaleista neljä ja syötti kaksi.

Oilers nousi voitollaan jo pisteen päähän kolmantena olevasta TPS:stä. Kärjessä on 20 ottelustaan 19 voittanut Classic repinyt jo 13 pisteen kaulan SPV:hen.

Lauantaina Salibandyliigassa pelataan ottelut SPV–LASB, Happee–Koovee, Karhut–Westend Indians ja OLS–EräViikingit.

Arkistokuva: Esa Takalo