Salibandyväen oma golfkisa Magical Golf pelataan 30. elokuuta

Salibandyliitto järjestää avoimen Magical Golf –kisan keskiviikkona 30.8. Tuusulan Golfklubilla (Kirkkotie 51, 04310 Tuusula).

Magical Golf -kilpailussa etsitään Suomen parasta salibandygolfaajaa. Lähdöt tapahtuvat 15:00 alkaen kolmen – neljän (3-4) henkilön ryhmissä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki salibandyn parissa nykyään ja aiemmin toimineet pelaajat, erotuomarit, valmentajat ja muut seuraihmiset.

Kilpailumuodot ovat tasoituksellinen pistebogey ja scratch. Pelaajat osallistuvat automaattisesti molempiin ilmoittautuessaan.
Jokainen osallistuja tuo mukanaan pienen palkinnon palkintopöytään. Sarjojen parhaat palkitaan, lisäksi palkintoja arvotaan.

Sarjat:
Miehet HCP, keltainen tee
Naiset HCP, punainen tee

Osallistumismaksu on 50 € sisältäen ruokailun kilpailun jälkeen. Osallistumismaksu maksetaan saavuttaessa caddiemasterille Tuusulassa.

Tule mukaan kisaamaan kaikkien salibandyihmisten rentoon tapahtumaan ja kilvoittelemaan vuoden salibandygolfarin tittelistä. Mukaan mahtuvien pelaajien määrä on rajallinen, joten ole nopea ja ilmoittaudu välittömästi mukaan. Pelaajat valitsemme kilpailuun mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen 25.8. mennessä caddiemasterille:
caddie(at)tgk.fi
puh. 020 734 9050

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita nimi, seura ja tasoitus.

Tervetuloa !

Kuvassa viime vuoden kisan menestyjät Sanna Voutilainen, Mikko Heimonen ja Timo Pulkkinen.

Jaa artikkeli