Salibandytoimijoita palkittiin Satakunnan Urheilugaalassa

Viime viikonloppuna oli Satakunnan vuoro palkita ansioituneita seuratoimijoita Urheilugaalassaan, ja myös salibandy oli upeasti esillä.

Viimeisimpänä viikonloppuna oli alueellisista urheilugaaloista vuorossa Satakunta, ja palkittujen joukossa oli myös salibandyn arvokkaita toimijoita.

Satakunnan Urheilugaalassa huomioitiin salibandyn tulisieluja seuraavasti:

Seuratoimija 2019: Jussi Tommila, SBS Rupu

SBS Rupun puheenjohtajana toimiva Jussi on saanut seuran aivan uudenlaiseen nousuun. Toiminta on laajentunut ja junioritoiminta suurenee kovaa vauhtia. Jussi tekee seuratyötä isolla sydämellä ja hän johtaa seuraa erinomaisella asenteella, huomioiden kaiken toiminnan tasapuolisesti.

Seuratoimija 2019: Joni Rokosa, Rauman SalBa

Voidaan todeta, että Satakunnan suurimman salibandyseuran Rauman SalBan Urheilutoimenjohtajalla on homma hallussa. Vuosien valtava työ seuran eteenpäin viemisessä alkaa tuottaa hedelmää. Jonin suunnitelmallisen työn ansiosta seuralle on rakentunut junioripolku, sekä pojissa että tytöissä. Pelaajamäärä on lähes tuplaantunut Jonin järjestelmällisen ja suunnitelmallisen työn kautta.

Lajin edistämistyö-palkinto 2019 : Sunsäbätapahtuma Huittinen: Heikki Hakala, SBS Rupu

Harvoin voit nähdä samassa paikassa ulkonapelaamista, maailmanmestareita, maajoukkuepelaajia ja eri lajien huippuja. Tämä oli mahdollista Huittisissa ja tämän mahdollisti Heikki Hakalan johtama SunSäbä-tapahtuma Huittisissa. Heikki on todellinen salibandy-aktiivi, jolla on laaja-alainen näkemys lajin erilaisista toiminnoista. SunSäbä tapahtuma on hieno osoitus siitä osaamisesta, aktiivisuudesta, energiasta ja innovatiivisesta toiminnasta mitä Heikki mm. omaa.

Palkintoja olivat paikan päällä jakamassa Salibandyliiton hallituksen jäsen Juuso Laamanen ja Länsirannikon Aluevastaava Sanna Bergström.

Lue myös:

Lajin edistäjiä ja hienoja seuratoimijoita – salibandy jälleen esillä alueellisissa urheilugaaloissa
Salibandyvaikuttajia palkittiin viikonlopun alueellisissa Urheilugaaloissa

Jaa artikkeli