Salibandytoimijoita palkittiin alueellisissa Urheilugaaloissa

Salibandyn toimijat olivat vahvasti tapetilla, kun ansioituneita urheiluihmisiä palkittiin perjantaina Hämeen ja Keski-Suomen Urheilugaaloissa. Hämeessä palkittiin lajin edistämistyöstä Tiina Röning sekä Kooveen mediatiimin Jussi Koivunen ja Tommi Palonen, Keski-Suomessa taas salibandykuvaaja Esa Jokinen sekä seuratoimijoista Suolahden Urhon tulisielu Ari Baas.

Tampereen Urheilugaalan palkintoperustelut:

Lajin edistämistyö: Kooveen mediatiimi, Tommi Palonen ja Jussi Koivunen

Kooveen mediatiimi tuottaa laaja-alaisesti salibandyn eri sarjatasojen ottelutapahtumista laadukkaita livelähetyksiä ja maalikoosteita. Tällä vapaaehtoistyöhön perustuvalla tiimillä on palava halu saada salibandya lajina paremmin esille ja saada sitä kautta uusia seuraajia. Tiimissä on parikymmentä aktiivista toimijaa, joiden ansiosta poikkeuksellisen laadukas salibandyn mediatuotanto on amatöörivoimin mahdollista.
Tommi Palonen ja Jussi Koivunen ovat olleet perustamassa ja vetämässä Kooveen mediatiimiä ja tehneet mahdolliseksi tämän tuotannon.

Lajin edistämistyö: Tiina Röning

Tiina Röning on toiminut salibandyn tyttöjen ja naisten valmentajana 2000- luvun alusta lähtien junioreiden SM-tasolla ja naisten salibandyliigassa Kooveessa. Useat tämän päivän naisten kärkiyksilömme ovat kulkeneet Tiinan valmennuksessa aina maajoukkueeseen saakka. Tiina Röning on toiminut myös Salibandyliiton tyttöjen ikäluokkavalmentajana, U 19 tyttömaajoukkueen valmentajana ja Tampereen Urheiluakatemian psyykkisenä valmentajana. Keväällä 2018 Tiina luotsasi Suomen U 19 tytöt salibandyn MM-hopealle.

Keski-Suomen Urheilugaalan palkintoja perusteltiin näin:

Lajin edistämistyö: Esa Jokinen, valokuvaaja

Esa Jokinen on uutterasti, itseään säästämättä ahkeroinut jo pitkään salibandyvalokuvauksen parissa. Jokinen onnistuu vangitsemaan salibandyn vauhdikkuuden erinomaisilla valokuvillaan, joista on iloa ja hyötyä seuroille, medialle ja kaikille salibandya seuraaville laajoille massoille.

Seuratoimija 2018: Ari Baas, Suolahden Urho

Ari Baas on ansiokkaasti edistänyt kesjisuomalaista salibandya toimiessaan Suolahden Urhojen salibandyjaoston vetäjänä. Baas on nostanut rohkeasti sarjatoiminnan kehittämiskohteita esiin ja antaa palautetta myös Salibandyliitolle. Näin liiton sarja- ja kilpailutoimintaa voidaan jatkossa kehittää seurojen näkökulmasta entistä toimivammaksi ja tarkoituksenmukaisemmaksi.

keski-suomi_ug.JPG

Jaa artikkeli