Salibandynaisten voimabiisi: JMV feat Sanni – Yhteinen unelma

Suomen naisten MM-kisojen ääniraitana on soinut joukkueen oma voimabiisi. Sen esittävät JMV feat. Sanni eli kapteenisto Jenna Saario, Mia Karjalainen ja Veera Kauppi solistinaan jo ennestään soreasti soivaksi laululintuseksi tiedetty Sanni Nieminen.

Pingispallon kopinan ohessa on Suomen naisten MM-kisojen ääniraitana Sveitsissä soinut joukkueen oma voimabiisi. Sen esittävät JMV feat. Sanni eli kapteenisto Jenna Saario, Mia Karjalainen ja Veera Kauppi solistinaan jo ennestään soreasti soivaksi laululintuseksi tiedetty Sanni Nieminen.

– Viime kisoissa keltanokkajuttujen ohessa syntyi tällainen räppi toisen biisin päälle, Mia Karjalainen avaa taustaa.
– Siitä tuli meille voimabiisi, ja nyt Veera heitti, että pitäisikö tehdä tästä joukkueesta ihan oma. Ajatus alkoi viritä, ja kysyin veljeltäni, joka on musiikkimies, voisiko hän auttaa ja päästäisiinkö johonkin äänittämään. Siitä se lähti eskaloitumaan, ja yhtäkkiä meillä oli oma biitti ja kertsisävellys tehtynä ja päästiin äänittämään ihan studioon.

Kappaleen kertosäe on Bratislavan MM-kisojen peruja, ja tämänvuotinen kaikki joukkueen jäsenet esittelevä teksti syntyi Teneriffan lämpöleirillä.
– Kapteeniston kanssa riimiteltiin, raapustettiin ja räpättiin, Mia Karjalainen tiivistää.
– Kokoontuminen kisoihin lähtöön oli neljäs joulukuuta, ja samana aamuna tavattiin Sannin ja kapteeniston kanssa ja lähdettiin studiolle Keravalle.

Muu joukkue ei tiennyt projektista mitään, kunnes video joukkueen hotellilla Sveitsissä lyötiin Leijonaluolan avajaisten lopuksi ruudulle.
– Kyllä vastaanotto oli joukkueelta hyvä, saatiin mukavat aplodit ja saattoi siellä joku vähän herkistyäkin.

Niin myös eilen, kun voimabiisivideo esitettiin Leijonaluolassa vierailleille omaisille ja muille kannattajille.
– Joitain äitien kyyneliä nähtiin, ja onhan se mukavaa, että kun laitetaan tuollainen effortti yhteiseen juttuun, se näkyy hyvinä tunteina, Mia Karjalainen hymyilee.

Katso ja kuuntele:

Jaa artikkeli