Salibandyn tulisieluja palkittiin Satakunnan Urheilugaalassa

Palkinnon pokkasivat Kokemäen Kova-Väen Olli Teini, Punkalaitumen Kunnon Risto Jaakkola ja Mukulatorin SunSäbä-tapahtuman Iiris Jokinen ja Markku Mäkelä.

Talven alueellisista urheilugaaloista oli eilen vuorossa Satakunta, ja palkittavien listalla oli totta kai alueen ansioituneita salibandyn työmyyriä. Palkinnon pokkasivat Kokemäen Kova-Väen Olli Teini, Punkalaitumen Kunnon Risto Jaakkola ja Mukulatorin SunSäbä-tapahtuman Iiris Jokinen ja Markku Mäkelä.

Tällaiset olivat tarkemmat perustelut palkittujen salibandyn tulisielujen kohdalla:

Seuratoimija 2018: Olli Teini, Kokemäen Kova-Väki

Kokemäen Kova-Väki salibandyn puheenjohtajana toimiva Olli Teini on nostanut seuran junioritoiminnan seuraavalle tasolle. Ollin otteissa seura on kasvanut hurjaa vauhtia ja toiminnan laatu on kehittynyt. Olli on seuransa suuri sydän, joka sykkii kaikelle toiminnalle tasapuolisesti.

Seuratoimija 2018: Risto Jaakkola, Punkalaitumen Kunto

Tällä hetkellä Risto Jaakkola valmentaa Punkalaitumen Kunnon D1- ja F-junioreja sekä toimii tyttöjen salibandykerhossa ohjaajana. Riston sitoutuminen toimintaan on niin vahvaa, että juniorit välillä ihmettelevät miten hän ehtii olla muuallakin töissä. Seuratyössä Risto on valmentamisen lisäksi aina valmis toimimaan siinä tehtävässä missä tarvitaan, oli tehtävä sitten makkaranmyyjästä järjestysmieheen tai jotakin muuta. Riston lähestymistapa on sopivan rento ja hänen oma innostuksensa tarttuu muille.

Lajin edistämistyö-palkinto 2018: SunSäbä-tapahtuma Mukulatori 2018: Iiris Jokinen ja Markku Mäkelä

4000 ihmistä, aurinko, kesä 2018, loistavat järjestäjät ja Pori. Salibandyliiton SunSäbä-kiertue starttasi kesän 2018 kiertuekalenterinsa Porin Mukulatoritapahtumasta. SunSäbä-tapahtuma rakennettiin yhteistyössä Karhujen Markku Mäkelän ja Satakunnan kansan Iiris Jokisen kanssa. Näiden kahden aktiivin positiivinen, energinen ja innovatiivinen toiminta mahdollista tapahtuman onnistumisen.

Kuvassa vasemmalta lukien palkinnot jakanut Salibandyliiton seurakehittäjä Elina Anttonen, sitten Markku Mäkelä, Risto Jaakkola, Olli Teini ja Iiris Jokinen

Lue myös:

Satakunnan Kansa: Tähti loisti jälleen kirkkaampana kuin kukaan muu – Katso Satakunnan Urheilugaalan kaikki palkitut

Jaa artikkeli