Salibandyn Tuki -säätiön vuoden 2018 avustukset on päätetty

Salibandyn Tuki -säätiön hallitus päätti jakaa kaikkiaan 25 000 euroa yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen.

Salibandyn Tuki -säätiön hallitus päätti jakaa kaikkiaan 25 000 euroa yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen. Salibandyliiton jäsenseuroilla oli mahdollisuus hakea tukea yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten harrastusmahdollisuuksien lisäämiseen tähtääviin hankkeisiinsa.

Säätiön hallitus painotti päätöksissään sitä, että avustettavalla hankkeella on jatkuvuutta, eikä se ole kertaluontoinen sekä hankkeiden omarahoitusosuutta. ”Pelkästään säätiön avustuksen varaan ei seurojen pidä yhdenvertaisten harrastausmahdollisuuksien lisäämiseen tähtäävien hankkeidensa perustua, vaan seuran tulee varmistaa omarahoitus ja hankkeen jatkuvuus”, sanoo säätiön puheenjohtaja Matti Ahde.

Avustettavia seuroja on kaikkiaan 17. Peräti 13 hakemuksista liittyi vähävaraisten tukemiseen, kaksi erityisryhmien liikuttamiseen, ja yksi maahanmuuttajien integroimiseen ja yksi matalan kynnyksen harrastustoimintaan. ”Erityisesti maahanmuuttajien kotouttamiseen ja integroimiseen tähtääviä hankkeita olisi toivottu enemmän”, toteaa säätiön asiamies Jari Kinnunen.

Avustukset tullaan maksamaan joulukuun aikana hakijoiden ilmoittamille tileille. Avustuksen saaneilla seuroilla on raportointivelvollisuus avustuksen käytön toteutumisesta.

Katso kaikki myönnetyt avustukset täältä (pdf)

Jaa artikkeli