Salibandyn Tuki -säätiöltä avustusta yhdenvertaisten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen

Salibandyn Tuki -säätiö julistaa Salibandyliiton jäsenseuroille haettavaksi avustuksia yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten harrastamismahdollisuuksien tukemiseen. Avustuksilla edistetään yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia liikunnan harrastamismahdollisuuksia sekä mahdollistetaan syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten harrastaminen salibandyseuroissa.

Salibandyseuroille myönnettävät avustukset kohdennetaan suoraan vähävaraisten perheiden nuorille ja lapsille heidän harrastustoimintansa tukemiseksi tai uusien esim. syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten salibandyn harrastusryhmien perustamiseksi ja tukemiseksi.

Jaettavassa potissa on mukana Kivran lahjoitus säätiölle (F-liigan uutinen aiheesta).

Säätiö voi käyttää avustuksiin enintään 30 000 euroa.

Tuen myöntämisen kriteereissä ensisijaisessa asemassa ovat seurat, joilla on valmiiksi luotuja järjestelmiä, toimintatapoja tai rahastoja tukea esimerkiksi vähävaraisten harrastusmahdollisuuksia.

Hakuaika on 3.10.-31.10.2022.

Haku suoritetaan linkin takana olevalla hakulomakkeella: hakulomake

Lisätiedustelut: Jari Kinnunen, säätiön asiamies gsm 0400-529 000 email jari.kinnunen@salibandy.fi

Hyppää mukaan kasvattamaan yhteistä pottia ja nappaa F-liigan liput ilmaiseksi Kivraan. Lataa matsiliput Tiketti.fi ilman toimituskuluja – samalla teet hyvää ja tuet vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaa!

Jaa artikkeli