Salibandyn superkaksoset Tampereelta Ruotsin liigaan

Veera Kaupin ja Oona Kaupin ensi kauden seura on uumajalainen IKSU.

Salibandyn superkaksoset Veera Kauppi ja Oona Kauppi pelaavat ensi kaudella Ruotsin pääsarjaa uumajalaisessa IKSUssa. Seura vahvisti Aftonbladetin jo eilen vinkkaaman tiedon hetki sitten tiedotustilaisuudessaan. Tähän saakka Oona Kauppi ja vastikään maailman parhaaksi naispelaajaksi valittu Veera Kauppi ovat edustaneet tamperelaista Kooveeta.

– IKSU tarjoaa meille parhaat olosuhteet niin urheilijoina kuin kentän ulkopuolellakin, Vera Kauppi ja Oona Kauppi lausuvat seuran tiedotteessa.
– Nyt on oikea aika kokeilla uusia haasteita. Olemme pelanneet Suomen liigaa kuusi vuotta, ja tuntuu että nyt on aika ottaa seuraava askel ja tehdä se IKSUssa ja Ruotsin liigassa.

Tällä viikolla 21 vuotta täyttävät kaksoset saavuttivat viime joulukuussa maajoukkuepaidassa MM-hopeaa Veeran lauottua finaalissa tehot 3+1, ja Veera pelasi Suomen riveissä jo joulukuun 2015 kotikisoissa Tampereen Hakametsässä.

Myös jalkapallon naisten liigassa Ilvestä edustaneista kaksosista Veera oli naisten Salibandyliigan viime kauden pistepörssissä toinen ja Oona kolmas. kaikkiaan Veera on koonnut 95 liigaottelussaan huimat tehot 138+118=256 ja Oona 87 pelissä 139+66=205.

IKSUn tiedotteeseen

Pääkuva: Ville Vuorinen

42589703772_ce77b1b7f7_z.jpg

Jaa artikkeli