Salibandyn MM-kotikisoille vahva kumppaniryhmä

Salibandyn seuraavat miesten MM-kisat pelataan joulukuussa 2020 Helsingissä. Vaikka kisoihin on aikaa vielä lähes kaksi vuotta, ovat kisojen kumppanit pääosin jo selvillä.

Salibandyn seuraavat miesten MM-kisat pelataan joulukuussa 2020 Helsingissä. Vaikka kisoihin on aikaa vielä lähes kaksi vuotta, ovat kisojen kumppanit pääosin jo selvillä.

Suomi lähtee kisoihin kahden perättäisen mestaruuden jälkeen tavoittelemaan historiallista kolmatta perättäistä maailmanmestaruutta. Kisojen teema on ”More – Enemmän” ja tavoitteena on järjestää kaikkien aikojen kisat.

Kisojen katsojatavoitteena on ylittää 100.000 katsojaa ja kisoihin osallistuu 16 maata. Kisat tulevat olemaan vuoden 2020 suurin kansainvälinen huippu-urheilutapahtuma Suomessa.

Salibandyliitto julkisti kisojen kumppanit jo nyt eli poikkeuksellisen aikaisin. Mukana on 15 kumppania järjestäjäkaupunki Helsingin ja Kansainvälisen Salibandyliiton neljän kumppanin lisäksi. Lähiviikkojen aikana kumppanijoukko tulee vielä täydentymään.

– Kisojen teeman mukaisesti haluamme antaa myös kumppaneillemme enemmän, sanoo Jari-Pekka Jouppi kumppanihankinnasta vastaavasta Markkinointiosakeyhtiö i2:sta.

– Kahden vuoden aika mahdollistaa tuloksekkaan hyödyntämisen ja juuri sehän on se syy miksi kumppanit lähtevät mukaan, jatkaa Jouppi.

Mukana kisoissa ovat Craft, Dachser, Säästöpankki, Sanoma, Taksi Helsinki, OP Vakuutus, Fishermans Friend, XZ, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, Tupla+, Stadium, Ticketmaster, Sponsor Insight, Ideapark ja i2.

WFC2020_logokooste_700.jpg– Ensimmäisessä yhteisessä kumppanitapaamisessa oli havaittavissa, että meillä on poikkeuksellisen hieno ja innokas joukko kumppaneita mukana toiminnassa jo tässä vaiheessa kisaprojektia. Odotan innolla mitä kaikkea saamme yhdessä aikaiseksi kahden vuoden kisamatkan aikana, sanoo tapahtumajohtaja Hanne Pirkola Salibandyliitosta.

Kisojen avulla halutaan edistää myös tärkeitä vähävaraisten lasten harrastusmahdollisuuksia sekä työntekijöiden liikkumisen lisäämistä. Kisat tekevät tiivistä yhteistyötä mm. Hope-yhdistyksen kanssa.

Kisasivut ovat myös auenneet osoitteessa www.wfchelsinki2020.fi.

Lisätiedot:

Hanne Pirkola
Salibandyliitto, tapahtumajohtaja
p. 0503067936
hanne.pirkola(at)salibandy.fi

Jari-Pekka Jouppi
Markkinointiosakeyhtiö i2, liiketoimintajohtaja
p. 0400803713
jari-pekka.jouppi(at)i2.fi

Jaa artikkeli