Salibandyn maailmanmestareille lämmin vastaanotto - Suomi puolustaa kultaa 2020 Helsingissä

Salibandyn maailmanmestaruuden eilen Prahassa voittanut Suomen maajoukkue saapui maanantai-iltana kotimaahan ja sai lämpimän vastaanoton.

Salibandyn maailmanmestaruuden eilen Prahassa voittanut Suomen maajoukkue saapui maanantai-iltana kotimaahan ja sai lämpimän vastaanoton.

Suomen joukkuetta olivat Helsinki-Vantaan lentokentällä vastassa niin omat läheiset ja suuri joukko Suomi-faneja kuin media ja Salibandyliitonkin edustajat. Maailmanmestarit kukitettiin asianmukaisesti, ja vielä riitti myös toimittajilla kysymyksiä eilen huipentuneesta uroteosta. 

Suomen joukkueen eilistä kultailoa juhlisti majapaikkaan saapunut tasavallan presidentin onnittelukirje, ja lisää arvovaltaisia terveisiä tuli seuraavaa miesten MM-turnausta kahden vuoden kuluttua isännöivältä Helsingin kaupungilta.
– Upea suoritus Suomen joukkueelta. Toivotamme kisat lämpimästi tervetulleeksi Helsinkiin vuonna 2020, Helsingin pormestari Jan Vapaavuori viestitti. 

– Salibandyliitto onnittelee maailmanmestarijoukkuetta loistavasta suorituksesta. Olemme iloisia ja ylpeitä MM-kullasta. Tämä antaa hyvät lähtökohdat myös Helsingin MM2020-kotikisoja ajatellen, joukkuetta lentokentällä vastaanottamassa ollut Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen kommentoi. 

Suomen kapteeni Nico Salo säteili muun joukkueen tavoin kilpaa kauloissa killuneiden kultamitalien kanssa.
– Eilinen finaali oli mahtava huipennus koko viikolle. Iso kiitos faneille, jotka tukivat meitä paikan päällä Prahassa, kotikatsomoissa ja nyt vielä täällä lentokentälläkin.

Kuvia maailmanmestarien paluusta

Kuvat: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli