Salibandyn kehityspäivät toukokuussa Eerikkilässä – ilmoittautuminen auki

Suomalaisen salibandyn kehityspäivät ”Yhdessä kohti maailman parasta salibandya” järjestetään 18.–19.5. Eerikkilässä. Tapahtuma on suunnattu seurojen toiminnanjohtajille, urheilujohtajille, valmennuspäälliköille sekä luottamusjohdolle.

Tapahtuman avulla halutaan vahvistaa seurojen, Salibandyliiton ja Eerikkilän yhteistä tekemistä ja suuntaa kohti elinvoimaisia seuroja ja maailman parasta salibandymaata.

Kehityspäivillä hyödynnetään Salibandyliiton ja yhteistyöseurojen toteuttamaa MAAJOUKKUETIE-toiminnan kehitysprosessia, jossa toiminnalle on määritelty visio ja missio sekä konkreettisia keinoja, joiden avulla korkeille asetettuihin tavoitteisiin pyritään pääsemään.

– Olemme tunnistaneet tarpeet ja ydinprosessit, joita ovat pelaajamäärän kasvu, pelaajakehitystä tukeva kilpailujärjestelmä ja osaamisen kehittäminen sekä tiedolla johtaminen. Kehityspäivillä kuulemme alustauksia ja toteutamme workshopeja näiden aihealueiden ympärillä. Tavoitteenamme on, että yhdessä oppimalla ja parhaita toimintamalleja jakamalla seurat saavat ajatuksia ja konkreettisia työkaluja arkeen, kertoo Salibandyliiton ja Eerikkilän kehityspäällikkö Miikka Lamu.

Salibandyliiton puheenjohtaja Kaarina Vuori kannustaa seuroja osallistumaan tapahtumaan ja toivoo vilkasta keskustelua yhteistyön tueksi.

– Tapahtuman aiheet ovat tällä hetkellä aivan lajimme ytimessä olevia asioita. Toivottavasti saamme keskustelun pohjalta kehitettyä konkreettisia malleja, jotka auttavat seuroja pitämään pelaajia lajin parissa ja toisaalta innostamaan uusia pelaajia mukaan. Liiton toiminnan on tuettava seuroja näissä tavoitteissa.

Ohjelmassa alustuksia, workshopeja ja illallistilaisuus

Lauantaina ohjelman teemana on pelaajamäärien kasvattaminen ja pelaajakehitystä tukevat kilpailujärjestelmät. Seurojen elinvoimaisuuteen ja lajin pitovoimaan sekä laadukkaaseen seura- ja valmennustoimintaan pureudutaan lajista kerätyn datan ja aineiston kautta. Lauantaina ohjelma jatkuu yhteiseen illallistilaisuuteen asti.

Sunnuntaina pureudutaan tiedolla johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Alustuksen aiheesta pitävät salibandyn fyysisen lajianalyysin ja pelianalyysin tehneet Eerikkilän fyysisen valmennuksen asiantuntija Elisa Hakamäki sekä Tampereen yliopiston tutkija-tohtori (tarkista) Miikka Palvalin. Eerikkilän urheilun ja koulutuksen johtaja Hannele Forsman alustaa aiheella ”Yhteisten tavoitteiden saavuttaminen vaatii muutosta”. Myös naisten maajoukkueen tuore päävalmentaja Andreas Harnesk pitää sunnuntaina oman puheenvuoronsa aiheenaan ”Yhteisöllisyys ja seurakulttuuri Ruotsissa”.

Tapahtuman fasilitaattorina toimii Eerikkilän ihmisten ja kulttuurin johtaja Sirpa Korkatti.

Ilmoittaudu mukaan

Ohjelma alkaa lauantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina klo 13. Tapahtuman hinta on 150 euroa / henkilö ja se sisältää majoituksen la-su, ohjelman, tulokahvin ja sämpylän, lounaan, välipalan sekä illallistilaisuuden lauantaina ja aamupalan sekä lounaan sunnuntaina.

Päiväosallistumisen hinta ilman yöpymistä on 100 euroa / päivä. Majoittua voi myös pe-la, lisäyön hinta on 43 euroa sisältäen majoituksen, iltapalan perjantaina ja aamiaisen lauantaina.

Ilmoittaudu tapahtumaan 10.5.mennessä.

Jaa artikkeli