Salibandyn derbyviikonloppu – Espoon derby & Suomi-Ruotsi -maaottelut

Helmikuu alkaa Espoon Metro Areenalla melkoisella derbyviikonlopulla, jossa taistellaan niin Espoon kuin salibandymaailmankin hegemoniasta.

Jo nyt kannattaa alkaa varautua helmikuun aloittavaan salibandyn kaikkien aikojen derbyviikonloppuun. Perjantaina 1.2. Espoon Metro Areenalla kohtaavat Espoon derbyssä Oilers sekä Indians ja lauantaina 2.2. kansainvälisessä derbyssä maailman parhaat salibandymaat, rakkaat kilpakumppanit, Suomi ja Ruotsi.

Molempien päivien avausotteluna pelataan Suomen ja Ruotsin alle 19-vuotiaiden poikien maaottelut.

Salibandyliigan Espoon derby on jo tapahtuma sinänsä, etenkin kun vuosia Oilersin pikkuveljenä pidetty Westend Indians viime kaudella rynni ensi kertaa liigan välierin saakka jättäen myös Oilersin taakseen.

Tapahtuman kruunaa maailman kahden parhaan salibandymaan yhteenotto, kun Suomen ja Ruotsin nuoret kohtaavavat sekä perjantaina että lauantaina ja miehet lauantain huipennuksessa. Suomi on sekä miesten että U19-poikien hallitseva maailmanmestari.

Mukana tapahtumassa on tietenkin maailmanmestareita sekä ilman muuta myös MM-pokaali, joka komeilee koko viikonlopun ajan yleisön nähtävänä ja valokuvattavana.

– Helmikuun tapahtumasta on tulossa mieletön salibandyviikonloppu. Perjantaina pelatttava espoon derby on viime vuosien perusteella liigan jopa suurin yksittäinen ottelu.  Lauantaina on sitten vuorossa tietenkin koko salibandymaailman suurin ottelu eli Suomi-Ruotsi. Ja kun molempia pääotteluita vielä lämppää aina viihdyttävä ja mielenkiintoinen poikien Suomi–Ruotsi-maaottelu, voidaan perustellusti odottaa huikeaa elämystä, Salibandyliiton tapahtumista ja fanikulttuurista vastaava kehityspäällikkö Janne Bruun maistelee.
– Liputhan tapahtumaan kannattaa hankkia molemmille päiville – tällöin tietenkin pääsee kokemaan kaikki huippumatsit ja koko tapahtumaelämyksen, mutta myös säästää rahaa. Pakettina myytävä kahden päivän lippu on nimittäin edullisin piletti näihin karkeloihin.
Eikä siinä vielä kaikki.
– Nyt kannattaa myös rekisteröityä maajoukkueiden faniksi, sillä 6.1. mennessä rekisteröityneille faneille tullaan esittämään huikea lipputarjous, joka on ehdottomasti edullisin lippu tapahtumaan. Lisäksi saat rekisteröityneenä fanina etuja, uutisia ja tarjouksia, joita muille ei ole tarjolla. Faniksi pääset rekisteröitymään ja lukemaan eduista lisää osoitteessa salibandy.fi/faniksi, Janne Bruun vinkkaa.

Otteluohjelma:

1.2.2019

15:30 Ovet ja lipunmyynti avautuvat
16:15 Suomi U19 – Ruotsi U19
19:00 Oilers – Westend Indians (Salibandyliiga)

2.2.2019

12:00 Ovet avautuvat
13:00 Suomi U19 – Ruotsi U19
16:00 Suomi – Ruotsi miehet

Pääsyliput

Kahden päivän liput ja lauantain 2.2. liput myydään osoitteessa lippu.fi/salibandy. Perjantain liput myydään ennakkoon Oilersin kautta myöhemmin ilmoitettavasta osoitteesta.

Lippujen hinnat (hinnat sisältävät palvelumaksut)

Päiväliput, perjantai 1.2.

Aikuinen 15 EUR
Lapset ja alennusryhmät 10 EUR
Pyörätuoli 10 EUR

Päiväliput, lauantai 2.2.

Sivukatsomot:
Aikuinen 29 EUR
Lapset ja alennusryhmät 16 EUR
Pyörätuoli 16 EUR

Pääty- ja yläkatsomot:
Aikuinen 23 EUR
Lapset ja alennusryhmät 12 EUR
Pyörätuoli 12 EUR

Turnausliput (molemmat ottelupäivät, kaikki ottelut)

Sivukatsomot:
Aikuinen 38 EUR
Lapset ja alennusryhmät 21 EUR
Pyörätuoli 21 EUR

Pääty- ja yläkatsomot:
Aikuinen 29,50 EUR
Lapsetja alennusryhmät 18 EUR
Pyörätuoli 18 EUR

* Lasten ikäraja 4-15 -vuotta.
* Alennusryhmälippuun oikeuttavat opiskelija-, eläkeläis- ja varusmiestodistukset
* Pyörätuolikatsojan avustaja maksutta sisään saattajalipulla
* Yläkatsomot avataan myyntiin tapahtumajärjestäjän erillisilmoituksesta
* Perjantain tapahtumassa numeroimattomat paikat, lauantaina numeroimattomat paikat, erittely sivukatsomoihin ja päätykatsomoon (yläkertaan pääsykatsomon hinta, jos yläkerta avataan)

Jaa artikkeli