Salibandymiehet kohtaavat kahdesti Latvian – katso suorana SalibandyTV:stä

Miesten salibandymaajoukkue leireilee Eerikkilässä lauantaista tiistaihin, ja maanantaina sekä tiistaina on ohjelmassa ottelut Latvian maajoukkuetta vastaan. Molemmat ottelut nähdään suorina striimeinä SalibandyTV:ssä.

Ottelulähetykset toteuttaa grafiikoin höystettyinä monikameratuotantoina Fihlman Media, ja selostajana toimii Risto Mutanen. Yhden ottelun hinta on 8,90 euroa.

Ottelut:

Maanantai 17.6. klo 16 Suomi-Latvia (lähetykseen)
Tiistai 18.6. klo 15.30 Suomi–Latvia (lähetykseen)

Eerikkilän-leirille kutsutuista 12 pelaajaa oli mukana 20 pelaajaa käsittäneessä MM-karsintajoukkueessa. Kesäkuun leirillä nähdään jälleen maajoukkueen kokeneempaa kaartia, kun listalla ovat Eemeli SalinSami Johansson ja Lauri Stenfors. Alkuvuoden turnauksen loukkaantumisten vuoksi väliin jättäneet Miko KailialaJere Niemelä ja Antti Suomela ovat niin ikään leirivahvuudessa.

– Kokemus on osoittanut, että pallollisen pelin kehittäminen tässä kohtaa vuotta on tosi vaikeaa. Sitäkin pyritään tekemään, mutta pääpaino tulevalla leirillä – pelillisellä puolella – tulee olemaan palloton pelaaminen, päävalmentaja Esa Jussila kertaa.
– Keskitytään ja haetaan parannusta niihin asioihin, joissa meillä oli haasteita ensimmäisen kauden aikana. Ryhmäytyminen on myös aina tärkeä aihe, kun leiripäiviä ei ole liikaa.

Lue: Miesten maajoukkue kokoontuu Eerikkilään leirille – kohtaa Latvian kahdesti

Kesäleirin jälkeen maajoukkueen matka jatkuu EFT-tapahtumissa. Syyskuussa neljä kärkimaata iskee yhteen Sveitsissä ja reilun kuukauden päästä uudelleen, kun MM-kisojen kenraaliharjoitus nähdään 16.-20.10. Turussa ja Raumalla. MM-kisat Malmössä pelataan 7.-15.12.2024.

Miesten maajoukkueen ohjelma
15.-18.6. leiri, Eerikkilä
4.-8.9. EFT-turnaus, Winterthur (Sveitsi)
16.-20.10. EFT-turnaus, Turku ja Rauma
8.-10.11. leiri, Eerikkilä
4.-16.12. MM-kisat, Malmö (Ruotsi)

Lue: Euro Floorball Tour 2024 Turussa ja Raumalla lokakuussa – Liput jo myynnissä!

Kuva viime syksyn Ruotsi-ottelusta: Ainesmedia (@ansik feat. @hasevisuals)

Jaa artikkeli