Salibandyliitto järjestää kaksi keskustelutilaisuutta koronaviruksen vaikutuksista seuratoimintaan keskiviikkona 25.3.

Tapahtumat toteutetaan Zoom-sovelluksen välityksellä.

Järjestämme jäsenseuroillemme kaksi keskustelutilaisuutta koronaviruksen vaikutuksista seuratoimintaan keskiviikkona 25.3. Tapahtumat toteutetaan Zoom-sovelluksen välityksellä.

Ensimmäinen tilaisuus klo 13-14:30 on suunnattu seuroille, joissa on palkattua henkilökuntaa.
Tilaisuuteen voi ilmoittautua tästä.

Jälkimmäinen tilaisuus klo 18-19:30 on tarkoitettu seuroille, joissa ei ole palkattua henkilökuntaa.
Tilaisuuteen voi ilmoittua tästä.

Tilaisuuden tavoitteena on pitää suora yhteys seurojen ja liiton välillä auki, jotta tiedämme, mitkä asiat mietityttävät eniten seuroissa nyt ja jatkossa.

Salibandyliitto julkaisi 19.3. oman ohjeistuksensa koronaviruksen vaikutuksista seuratoimintaan, ja tämä info toimii tilaisuuden ja keskustelun pohjana. Tutustu ohjeistukseen tästä.

Osallistumislinkki keskustelutilaisuuteen toimitetaan ilmoittautuneille Suomisportin kautta viimeistään tiistai-iltapäivänä. Mikäli linkkiä et saa, olethan yhteydessä tapahtuman järjestäjään seurakehittäjä Elina Anttoseen, elina.anttonen(at)salibandy.fi

Tilaisuuksien ohjaajina toimivat Salibandyliiton seurakehityspäällikkö Mervi Kilpikoski ja seurakehittäjä Elina Anttonen.

Otamme kysymyksiä mielellämme vastaan ennakkoon. Kysymykset voi lähettää sähköpostitse elina.anttonen(at)salibandy.fi tai mervi.kilpikoski(at)salibandy.fi

Jaa artikkeli