Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta valotti MM-aattotunnelmia Ylen Aamu-TV:ssä

Salibandyn superviikot näkyivät tänään myös Ylen Aamu-TV:ssä, kun Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka llmivalta kävi kertomassa miesten ja naisten MM-kisojen sekä koko lajin näkymistä.

Toiminnanjohtajan mielen täyttävät sekä huomenna Suomen ja Tanskan kohtaamisella alkavat miesten kotikisat sekä Uppsalassa viikonloppuna huipentuva naisten MM-turnaus, jota hän myös on seurannut tiiviisti.

Tavoitteena on saada kotikisoista Helsigin jäähallissa ja Hartwall Areenalla vuoden 2010 kotikisojen tapaan kunnon kansanjuhla, ja viime viikkoina täsmentyneet koronaohjeet koronapasseineen ovat selkiyttäneet järjestelyjä. Katsomoon tullaan pääsylipun lisäksi koronapassilla, ja hygieniatoimet molemmilla areenoilla on luonnollisesti maksimoitu.

Lähiviikot ovat iso näkyvyyden ja huomion mahdollisuus salibandylle, jonka harrastajamääriä muidenkin lajien tapaan koronakriisi on koetellut ja ennen kaikkea siitä päästä, jolle liikunta olisi kaikkein tärkeintä.

Toiminnanjohtaja Ilmivalta iloitsi erityisesti myös siitä, että maailmanmestaruudesta tosissaan taistelevasta Suomen joukkueesta 90 prosenttia pelaajista tulee omasta huippusarjastamme F-liigasta.

Tarjolla oli myös asiantuntijan vinkkejä siitä, keitä pelaajia MM-kotikisoissa erityisesti kannattaa seurata…

Katso Pekka Ilmivallan haastattelu tästä

Lue myös: Tietopaketti: Ohjelma, lähetykset, Suomen joukkue, koronainfot ja ennakkojutut – näin seuraat kotikisoja

Jaa artikkeli