Salibandyliiton ja Craftin yhteistyölle jatkoa – pitkä sopimus vuoteen 2025 saakka

Suomen salibandymaajoukkueet esiintyvät jatkossakin Craftin tyylikkäissä varusteissa.

Suomen Salibandyliitto ry ja Oy Trexet Finland Ab (Craft) ovat allekirjoittaneet uuden yhteistyösopimuksen.

Salibandyliiton ja Oy Trexet Finland Ab:n hedelmällinen yhteistyö alkoi vuonna 2017. Tällä hetkellä voimassa oleva sopimus on kesään 2021 saakka. Perjantaina 15.5.2020 allekirjoitettiin uusi nelivuotinen sopimus, joka takaa yhteistyön kesään 2025 asti.

– Yhteistyö on sujunut erinomaisesti, joten halusimme varmistaa pitkäjänteisen jatkon jo hyvissä ajoin. Olemme saaneet maajoukkueilta positiivista palautetta Craft-asusteista ja -varusteista ja niiden laadusta, Salibandyliiton toiminnajohtaja Kari Lampinen kommentoi.

Niin nykyisen kuin nyt solmitun uuden sopimuksen keskiössä ovat Craftin maajoukkuevarusteet sekä Craft-tuotemerkin näkyvyys. Craft asustaa ja varustaa kaikki Suomen seitsemän salibandymaajoukkuetta. Salibandyliitto käyttää muissakin yhteyksissä laajalti Craftin asusteita ja varusteita.

Craftia maahantuova Oy Trexet Finland Ab on vuonna 1991 perustettu tukkukauppa, joka on osa ruotsalaista pörssiyhtiötä New Wave Groupia. Ruotsissa 1973 perustettu Craft–tuotemerkki tunnetaan laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista.

– Ei ollut missään vaiheessa epäselvää, ettemmekö haluaisi jatkaa edelleenkin. Yhteistyö on ollut antoisaa ja kaikki asiat ovat toimineet. Esimerkiksi uuden jatkosopimuksen neuvottelut sujuivat todella mutkattomasti, Oy Trexet Finland Ab:n toimitusjohtaja Janne Mäkelä kommentoi ja jatkaa:

– Olemme tyytyväisiä Salibandyliiton toimintaan. On otettu selkeitä kehitysaskeleita – koko salibandy-yhteisö on ottanut. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon siellä on paiskittu töitä kehityksen eteen. Craft haluaa olla tällaisen lajin kanssa niin naimisissa kuin se vain on mahdollista, Mäkelä naurahtaa.

Tieto Craft-jatkosopimuksesta otettiin aidosti ilolla vastaan myös pelaajien suunnalla.

– Me pelaajat otamme yhteistyön jatkon suurella ilolla vastaan. Pelaajille on tärkeää, että treenivarusteiden laatu on priimaa. Meille on myös tärkeää, että voimme edustaa maajoukkuetta tyylikkäästi. Craftin tuotteet täyttävät nämä kriteerit, miesten maajoukkueen kapteeni Nico Salo kehaisee.

craft_2.png

Kuva: Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen (vas.) ja Oy Trexet Finland Ab:n toimitusjohtaja Janne Mäkelä allekirjoittivat perjantaina jatkosopimuksen.

Jaa artikkeli