Salibandyliiton hallitustiedote: Toimintasuunnitelma vuodelle 2020 on valmis

Salibandyliiton hallitus piti vuoden 12. kokouksensa tiistaina 29.10.2019 Helsingissä.

Hallitus kuuli tapahtumajohtaja Hanne Pirkolan katsauksen miesten MM2020-kisojen järjestelyistä. Tapahtuman kumppanimyynti on sujunut erittäin hyvin ja kumppaniverkosto on käytännössä valmis. MM-kisojen lipunmyynti käynnistyy perjantaina 8.11. MM-kisojen johtoryhmä aloittaa toimintansa tammikuussa 2020 ja liiton puheenjohtaja tuo marraskuun kokoukseen esityksen sen kokoonpanosta.
 
Hallitus hyväksyi Salibandyliiton toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2020. Toimintasuunnitelmavuoden talousarvion loppusumman suuruus on noin 12,9 miljoonaa euroa ja sen kasvu johtuu MM-kisoista. Vuoden 2020 aikana liiton hallitus valmistelee päivitetyn strategian esiteltäväksi liiton kokoukselle.
 
Hallitus hyväksyi myös Salibandyliiton yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo-ohjelman vuosille 2020-2023. Sekä toimintasuunnitelma että yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo-ohjelma julkaistaan salibandy.fi-verkkosivuilla piakkoin.
 
Hallitus vahvisti valtuuston sääntömääräisen kokouksen ajankohdan esityksen mukaisesti. Se pidetään lauantaina 25.4.2020. Hallituksen ja valtuuston yhteinen strategiatyöpaja järjestetään perjantaina 24.4.
 
Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) hallituksen jäsen Kaarina Salomaa piti työpajan hallitukselle liittyen IFF:n valmisteilla olevaan strategiaan, joka ulottuu vuoteen 2032 saakka.
 
Hallitus nimesi Jarno Ihmeen Suomen ehdokkaaksi IFF:n Athletes´ Commissioniin (ATC). Miespuolisten jäsenten valinta tapahtuu miesten MM2020-kisojen karsintojen yhteydessä kansallisten lajiliittojen nimeämien ehdokkaiden joukosta. Valinnan suorittavat urheilijat äänestyksen perusteella. Tällä hetkellä kyseiseen toimielimeen kuuluu viisi naista ja neljä miestä.  
 
Hallituksen seuraava kokous pidetään lauantaina 23.11.2019 Vantaalla Olympiakomitean järjestämän urheilun Superlauantain yhteydessä.
 
Salibandyliitto viestii koosteuutisin Salibandyliiton hallituksen kokousten keskeisimmistä päätöksistä. Uutisten tarkoituksena on edistää tietoisuutta hallituksen toiminnasta ja sen tekemistä päätöksistä sekä lisätä avoimuutta päätöksentekoa kohtaan.

Salibandyliiton hallitus on liiton varsinaisen kokouksen nimeämä toimielin, joka valvoo ja ohjaa Salibandyliiton toimintaa laaditun strategian mukaisesti. Hallitus koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta ja enintään kahdeksasta jäsenestä. Hallituksen toimikausi on kolme vuotta ja se kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa.

Jaa artikkeli