Salibandyliiton hallitustiedote: miesten Salibandyliigan strategia hyväksytty ja U16-valmentajat nimetty

Salibandyliiton hallitus piti vuoden kuudennen kokouksensa perjantaina 26.4.2019.

Hallitus hyväksyi miesten Salibandyliigan strategian. Strategian valmistelevat työt jatkuvat vielä ja strategiasta kerrotaan tarkemmin lisää toukokuun aikana. Strategian valmistelusta on vastannut viestintä- ja markkinointitoimisto Republic.

Kilpailutoiminta
Hallitus päätti Pelipassien nimet, luokat ja hinnat kaudelle 2019-20. Pelipassien hinnat tiedotetaan toukokuun aikana.

Hallitus keskusteli Salibandyliiton alaisten sarjojen ottelutapahtumien kuvaamisesta, tallentamisesta ja levittämisestä kaupallisessa tarkoituksessa Kilpailusääntöjen pohjalta. Toiminnanjohtaja valtuutettiin edistämään asiaa.  

Huippu-urheilu
Hallitus nimesi U16-maajoukkueiden valmennustiimit huippu-urheilujohtajan esityksen mukaisesti.

U16-poikien päävalmentajana jatkaa Jussi Huovinen sekä valmentajana Jarno Nikulainen. Uutena U16-valmentajana aloittaa Janne Krankka, joka on toiminut valmentajana PU19-maajoukkueessa. Huovisen ja Nikulaisen sopimukset ovat voimassa 1.5.2019-30.4.2021. Krankan sopimus tulee voimaan 1.6.2019 ja kestää 30.4.2021 asti.

U16-tyttöjen päävalmentajana jatkaa Hannu Santanen. Uusina valmentajina aloittavat Mikko Nummelin ja Tessy Tillander. Kaikkien sopimukset ovat voimassa 1.5.2019-30.4.2021.

Muut asiat
Kilpailusääntöihin kaudelle 2019-20 tehtiin muutostarkistus. Hallitus päätti, että Kilpailusääntöjä tarkennetaan seuraavin osin (36§ Ottelupöytäkirja). Lisäys lihavoituna.

”Pelaajan, tai joukkueen toimihenkilön, joka on merkitty ottelupöytäkirjaan, katsotaan osallistuneen otteluun. Pelaajan katsotaan pelanneen sellaisessa ottelussa, jonka ottelupöytäkirjaan hänet on merkitty. Ottelupöytäkirjaan merkitsemätön pelaaja ei saa pelata, eikä ottelupöytäkirjaan merkitsemätön joukkueen toimihenkilö saa osallistua otteluun. Joukkueen vaihtoaitiossa saa olla ainoastaan pöytäkirjaan merkittyjä henkilöitä. Mikäli otteluun osallistuvalla joukkueella ei ole ollut Kilpailusääntöjen 41§ mukaisesti pelaajia ottelupöytäkirjassa ja kentällä, katsotaan tällaisen joukkueen luovuttaneen ottelun niin kuin Kilpailusääntöjen 41§:ssä on määrätty”.

Seuraava kokous
Hallitus kokoontuu seuraavan kerran torstaina 30.5. Helsingissä.

Salibandyliitto viestii koosteuutisin Salibandyliiton hallituksen kokousten keskeisimmistä päätöksistä. Uutisten tarkoituksena on edistää tietoisuutta hallituksen toiminnasta ja sen tekemistä päätöksistä sekä lisätä avoimuutta päätöksentekoa kohtaan.

Salibandyliiton hallitus on liiton varsinaisen kokouksen nimeämä toimielin, joka valvoo ja ohjaa Salibandyliiton toimintaa laaditun strategian mukaisesti. Hallitus koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta ja enintään kahdeksasta jäsenestä. Hallituksen toimikausi on kolme vuotta ja se kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa.

Salibandyliiton hallitus 2018-2020.

Jaa artikkeli