Salibandyliiton hallitustiedote: maajoukkuenimityksiä

Salibandyliiton hallitus piti vuoden 11. kokouksensa lauantaina 28.9.2019 Eerikkilän urheiluopistolla.

Hallitus kuuli talouskatsauksen. Salibandyliiton euromääräiset osallistumismaksu- ja pelipassituotot ovat jäämässä hieman budjetoidusta, minkä takia loppuvuonna joudutaan tekemään lieviä säästötoimia.

Seuraava liiton varsinainen kokous pidetään loppuvuonna 2020, ja siihen liittyen hallitus keskusteli mahdollisista toimintasääntöihin liittyvistä muutostarpeista.

Hallitus kuuli Tuulikki Kangasluoman raportin naisten Salibandyliigan kehitysryhmän kokouksesta.

Hallitus nimesi naisten maajoukkueen päävalmentajaksi Lasse Kurrosen huippu-urheilujohtajan esityksen mukaisesti. Kurrosen uusi sopimus kestää 31.1.2022 saakka. Kurronen toimii tälläkin hetkellä naisten maajoukkueen päävalmentajana. Nykyinen sopimus päättyy kuluvan vuoden lopussa.

Lue Lasse Kurrosen nimitysuutinen täältä.

Alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen maalivahtivalmentajaksi nimettiin Jussi Heikkinen 31.4.2021 saakka kestävällä sopimuksella.   

Hallitus hyväksyi huippu-urheilujohtajan esityksen miesten maajoukkueen lisärahoituksesta MM-kotikisoihin valmistautumiseen ja se lisätään vuoden 2020 budjettiraamiin. Miesten seuraavat MM-kisat järjestetään 4.-12. joulukuuta 2020 Helsingissä.

Hallitus kuuli IFF:n hallitusjäsenen Kaarina Salomaan raportin kansainvälisen salibandyliiton edellisestä hallituksen kokouksesta ja käynnistyneestä IFF:n strategiaprosessista.

Toiminnanjohtaja kertoi liiton kaupallisten oikeuksien hyödyntämisen valmistelujen etenemisestä.

Hallitus päätti esittää Olympiakomitean syyskokoukselle, että Tom Hedkrok valittaisiin Urheilun oikeusturvalautakunnan jäseneksi toimikaudelle 2020-23. Hedkrok toimii jo tällä hetkellä kyseisen lautakunnan jäsenenä ja hän on halukas jatkamaan tehtävässä.

Hallituksen seuraava kokous pidetään tiistaina 29.10.2019 Helsingissä.

Salibandyliitto viestii koosteuutisin Salibandyliiton hallituksen kokousten keskeisimmistä päätöksistä. Uutisten tarkoituksena on edistää tietoisuutta hallituksen toiminnasta ja sen tekemistä päätöksistä sekä lisätä avoimuutta päätöksentekoa kohtaan.

Salibandyliiton hallitus on liiton varsinaisen kokouksen nimeämä toimielin, joka valvoo ja ohjaa Salibandyliiton toimintaa laaditun strategian mukaisesti. Hallitus koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta ja enintään kahdeksasta jäsenestä. Hallituksen toimikausi on kolme vuotta ja se kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa.

Jaa artikkeli