Salibandyliiton hallitustiedote: Divarille kehitysryhmä

Salibandyliiton hallitus piti vuoden kahdeksannen kokouksensa tiistaina 18.6.2019.

Hallitus hyväksyi esityksen Divarin kehitysryhmän perustamisesta. Tarve Divarin kehitysryhmälle nousi esille kesäkuun alussa pidetyn sarjapalaverin keskusteluissa, jolloin joukkueet valitsivat edustajat esitettäväksi kehitysryhmään. Seurojen ohella kehitysryhmään nimettiin sarjajärjestäjän edustajat.

Divarin kehitysryhmän kokoonpano:
Timo Aaltonen (Karhut), Jaakko Aho (Koovee), Jani Holopainen (Salibandyliitto, sarjavastaava), Juuso Laamanen (Salibandyliitto, hallitus), Olli-Jussi Sariola (NJ), Ursula Snellman (M-Team), Toni Valkeejärvi (Pirkat) ja Antti Vääri (FBC Turku.)

Ryhmä valitsee keskuudestaan puheenjohtajan järjestäydyttyään.

Hallitus hyväksyi yhteistyösopimuksen junioriotteluiden kuvaamisesta ja lähettämisestä kaupallisessa tarkoituksessa kaudeksi 2019-20. Yhteistyötahoina juniorilähetysten tuotannoissa ovat Gamesaver ja SolidSport.

Uutiset aiheesta:
Juniorisarjojen ottelulähetykset: Salibandyliitto yhteistyöhön Gamesaver- ja SolidSport-palveluiden kanssa
Usein kysyttyjä kysymyksiä: Salibandyliiton juniorisarjojen ottelulähetykset

Divarin lähetysten osalta hallitus valtuutti toiminnanjohtajan edistämään asiaa seuraavassa kokouksessa (23.8.) käsiteltäväksi.

Hallitus hyväksyi Salibandyliiton SBV1-valmentajakoulutuksen uudistuksen hinnoitteluineen.
Uutinen: Salibandyliiton 1-tason valmentajakoulutus uudistuu

Hallituksen seuraava kokous pidetään perjantaina 23.8.2019.

Salibandyliitto viestii koosteuutisin Salibandyliiton hallituksen kokousten keskeisimmistä päätöksistä. Uutisten tarkoituksena on edistää tietoisuutta hallituksen toiminnasta ja sen tekemistä päätöksistä sekä lisätä avoimuutta päätöksentekoa kohtaan.

Salibandyliiton hallitus on liiton varsinaisen kokouksen nimeämä toimielin, joka valvoo ja ohjaa Salibandyliiton toimintaa laaditun strategian mukaisesti. Hallitus koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta ja enintään kahdeksasta jäsenestä. Hallituksen toimikausi on kolme vuotta ja se kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa.

Salibandyliiton hallitus 2018-2020.

Jaa artikkeli