Salibandyliiton hallitus päätti miesten Salibandyliigan mahdollisesta täyttöjärjestyksestä

Salibandyliiton hallitus teki kokouksessaan päätöksen, jonka mukaan miesten Salibandyliiga tullaan kaudella 2016-2017 pelaamaan 14 joukkueella edellyttäen, että kaikki sarjaan ilmoittautuneet joukkueet täyttävät liigalisenssiehdot.

Hallitus päätti kokouksessaan myös miesten Salibandyliigan täyttöjärjestyksestä. Mikäli miesten Salibandyliigaan avautuu paikka Tapanilan Erältä tai Salibandyseura Viikingeiltä heidän luopuessa sarjapaikastaan (näiden perustettua uuden yhdistyksen EräViikingit ry.), vapautuva sarjapaikka täytetään kaudella 2014-15 käytössä olleen sarjapaikan täyttöjärjestelmän mukaisesti.

Miesten Salibandyliigan sarjapaikkaa ja liigalisenssiä voi hakea hämeenlinnalainen Steelers. Päätös on ehdollinen edellyttäen, että sarjasta vapautuu sarjapaikka.

Mikäli miesten Salibandyliigan täyttöpäätöksestä johtuen miesten 1. divisioonassa vapautuu paikka, se täytetään kaudella 2014-15 käytössä olleen sarjapaikan täyttöjärjestelmän mukaisesti. Miesten 1. divisioonan mahdollista vapautuvaa sarjapaikkaa ja -lisenssiä voi hakea tamperelainen Soittorasia.

Lisäksi hallitus päätti perustaa työryhmän kehittämään pääsarjojen (miesten ja naisten salibandyliiga sekä miesten divari) sarjajärjestelmiä ja täyttöjärjestystä palvelemaan salibandyn strategiassa määriteltyjä tavoitteita.

Jaa artikkeli