Salibandyliigan puolivälierät alkoivat Oilersin ryöstöllä Jyväskylässä

Kolme nopeaa maalia kolmannen erän puolivälissä pohjustivat Öljymiehille 10–6-vierasvoiton ja ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

Salibandyliigan kevään pudotuspelit alkoivat vierasvoitolla, kun Oilers otti Jyväskylässä ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan kaatamalla Happeen 10-6. Seuraavalle kierrokselle selviytyy neljällä voitolla. Muut kolme puolivälieräparia aloittavat omat sarjansa perjantaina.

Vielä toisen erän toisella puolikkaalla Happee nousi erikoistilanneosumilla kahden maalin takaa lukemiin 5-5, kun Jami Manninen pommitti ylivoimalla kavennuksen ja Mika Kohonen nosti rangaistuslaukauksesta tasoituksen. Oilers kuitenkin ratkaisi ottelun kolmella nopealla maalilla päätösjakson puolivälissä. Puolustaja Antti Suomela sivalsi espoolaiset uudelleen johtoon uransa ensimmäisellä pudotuspelimaalilla seurattuaan Riku Holopaisen laukauksen paluupallon. Vain 18 sekuntia myöhemmin osui Markus Markkola yläkulmaan, ja sitten oli takatolpalta Antti Suomelan illan toisen osuman vuoro. Heikki Iiskola ja Riku Holopainen komistelivat vielä lukemia tyhjiin Paul Kotilaisen nostettua välissä kuudella neljää vastaan Happeelle 6–9-kavennuksen.

Oilersin ykkösviisikossa Justus Kainulainen ja Antti Suomela keräsivät pudotuspeliavauksessa tehot 2+1 ja Heikki Iiskola 1+2. Happeen kolmen pisteen miehiä olivat Jami Manninen (2+1) ja Peter Kotilainen (0+3).

Perjantain puolivälierät ovat Turussa TPS–Nokian KrP, Seinäjoella SPV–EräViikingit ja Tampereella Classic–Westend Indians.