Salibandyliigan puolivälieräparit valitaan maanantaina 4.3. – ISTV näyttää livenä

Salibandyliigan puolivälieräparit valitaan maanantaina Helsingissä. Koko herkku tarjoillaan suorana verkossa myös näyttöruuduille.

Miesten Salibandyliigan runkosarja päättyy lauantaina 2.3. Kahdeksan parasta jatkavat kauttaan puolivälivälierissä. Jo perinteinen puolivälieräparien valintatilaisuus median edustajille järjestetään maanantaina 4.3. klo 10.00 Sanomatalon Mediatorilla. 

Valintatilaisuudessa runkosarjan voittaja valitsee ensin vastustajansa puolivälieriin runkosarjan sijoilta 5-8. Sen jälkeen valintavuoron saa kakkonen ja sitten kolmonen. Runkosarjan neljäs saa vastaansa valitsematta jääneen joukkueen.
– Edessä on jälleen mahtava salibandykevät. Tarjolla on maailman parasta salibandyä, kun Salibandyliigan mestaruus ratkotaan. Pudotuspelit vilisevät tuoreita maailmanmestareita ja maailman parhaita pelaajia, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Valintatilaisuus näytetään suorana sekä ISTV:ssä että Salibandyliiton YouTube-kanavalla. Tilaisuuden juontaa Jani Alkio.

Kotietu puolivälierissä on joukkueilla sijoilta 1-4. Salibandyliigan puolivälierät, välierät ja nyt myös muutaman vuoden tauon jälkeen finaalit pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä.

Pian tilaisuuden jälkeen julkaistaan puolivälierien tarkempi otteluohjelma.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli