Salibandyliigan mestarista lääkäriksi – Atte Eronen keskittyy nyt opintoihin

Lääkäriksi opiskeleva Atte Eronen keskittyy neljän Salibandyliigan mestaruuden jälkeen opinotoihinsa.

Salibandyliiga ja Classic menettävät tärkeän tekijän, kun puolustaja Atte Eronen jättää liigakaukalot keskittyäkseen lääketieteen opintoihinsa.

– Yksinkertausuudessaan ei riitä jaksaminen panostaa 100 prosenttia tähän touhuun tällä hetkellä koulun ohella. Koen, että puolivaloilla ei oo järkee olla mukana ja vaikka pelaaminen on siinä lyhyessä hetkessä edelleen kivaa, kokonaisuus on ollut raskas, Atte Eronen kertoo Classicin Facebook-sivulla.

Eronen, 24, pelasi Classicilla kausilla 2012-2020 159 runkosarjan ja 60 pudotuspelien ottelua tehden niissä 73 ja 15 tehopistettä. Hän oli voittamassa Classicille sen neljää Salibandyliigan mestaruutta.

– Ei ovia lyödä 100% kiinni, mutta tällä hetkellä koen että on jatkon kannalta ainoa oikea ratkaisu. Seuraan liityin vuonna 2003 ja hienoja kokemuksia ollut matkan varrella, joten kiitos joukkuelle, taustahenkilöille ja koko seuralle kaikista niistä tarinoista joissa on saanut olla tähän asti mukana! Kiitos myös omille vanhemmille kaikesta tuesta, ja kiitos myös muillekin tukijoille. En voi kuvitellakaan että olisin Suomessa pelannut jossain toisessa seurassa, niin hyvin kaikki on toiminut junnuvuosista miesten liigaan asti. Vaikka kausi päättyikin toisin kuin suunniteltiin, niin ei ole epäilystäkään etteikö Classic-perhe tästä vielä nousisi, Atte Eronen kiittää ja vakuuttaa.

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli