Salibandyliigan huippuottelu ja maailman parhaat maajoukkueet kahden viikon kuluttua Espoossa

Oilersin ja Indiansin paikallisottelun sekä miesten ja nuorten Ruotsi-ottelut yhdistävä tapahtuma tarjoaa monenlaista ja yllättävänkin harvinaista herkkua.

Espoon Suuri Derbyviikonloppu muhevoituu aina vain. Salibandyliigan legendaarisen paikallisottelun Oilers–Westend Indians lisäksi tapahtumassa nähdään miesten MM-finalistien Suomen ja Ruotsin kohtaaminen sekä kaksi maailman parhaiden U19-poikien Suomen ja Ruotsin kohtaamista.

– Huipputapahtuma tulossa, Salibandyliiton tapahtumista ja fanitoiminnasta vastaava kehityspäällikkö Janne Bruun muistuttaa.
– Perjantain päämatsina Salibandyliigan suurin yksittäinen runkosarjaottelu ja lauantaina miesten maajoukkueen paluu kotiyleisön eteen puolentoista vuoden tauon jälkeen – vieläpä tuoreena hallitsevana maailmanmestarina ja Urheilugaalassa palkittuna suomalaisen urheiluvuoden 2018 Vuoden Joukkueena.

Ja tosiaan. Suomen miehet pelasivat kotimaan kamaralla viimeksi syyskuun alussa 2017, kun Ruotsi kaatui Vantaalla 5-3. Niin harvinaisesta herkusta on kysymys.

Lue myös: Tässä Suomen salibandymiehet Espoon Suureen Derbyviikonloppuun

– Ja sekä perjantain että lauantain matseja ”lämppäävät” U19-poikien maaottelut, jotka ovat aina vauhdikkaita ja säväyttäviä, kun niissä voi tapahtua melkein mitä vain. Ottelut ovat Suomen ja Ruotsin viimeiset kohtaamiset ennen ikäluokan toukokuun MM-kisoja, joten jännitettä riittää, Bruun listaa.
– Luvassa huikea tapahtuma eikä pelkästään huippuotteluiden vuoksi vaan ylipäätänsä koko tapahtuman takia. Luvassa on hieno show, oheisohjelmaa, lauantaina maajoukkueen fanimyynti ja maajoukkueen meet & greet -sessio. Ja paikalla ovat tietenkin sekä MM-pokaali että palkintokaapin tuorein täyte, Vuoden Joukkueen pokkaama Uno-pysti.

Lue myös: Espoon suuri derbyviikonloppu lähestyy – tässä Suomen U19-joukkue Ruotsia vastaan

Uutuutena lauantain maajoukkuepäivässä on fanikatsomo, johon on myyty jo kymmeniä lippuna. Sinne myydään lippuja ainoastaan fanirekisteriin liittyneille.
– Liittymällä 27.1. mennessä saat 28.1. lippukauppalinkin fanikatsomolippuihin, Janne Bruun vinkkaa.
Fanikatsomolippujen hinta on 16,49 € / aikuinen, ja liittyminen onnistuu täällä.

Koko viikonlopuksi on saatavilla seuralippuja superedullisesti. Seuraliput taas on tilattava 29.1. mennessä, ja seuralipunmyynti tapahtuu Salibandyliiton kautta täältä.

– Lauantaina kannattaa hallille lähteä kavereiden kanssa tai koko perheen voimin, Bruun vielä muistuttaa.
– Aikuiseen makuun Metro Areenan ravintolapalvelut varmasti maistuvat, ja lapsiperheetkin varmasti viihtyvät pelien ja aktiviteettien parissa.

Uusimmat ryhmä- ja perhelippupaketit mahdollistavat edullisen sisäänpääsyn.

Jaa artikkeli