Salibandyliigan häntäpäässä taisteltiin tärkeitä pisteitä

Steelers ja SB Welhot voittivat; OLS nipisti Nokian vieraana pisteen.

Salibandyliigan häntäpään joukkueet keräsivät tänään tärkeitä pisteitä, kun Steelers löi jatkoajalla SPV:n 7-6 ja OLS nousi nappaamaan pisteen sarjakakkonen Nokian KrP:ltä.

Ottelua SPV:n vieraana avauserässä kolmella maalilla johtanut Steelers oli kolmannen erän puolivälissä maalin tappiolla, mutta Timo Johanssonin osuma kuudella viittä vastaan pelasti Teräsmiehet jatkoajalle. Vielä lisääkin oli luvassa, sillä ajassa 62.19 Ville Lastikka (kuvassa) laukoi Nico Jonaesonin syötöstä hämeenlinnalaiselle vielä toisenkin pisteen.

Tampereella peli näytti jo pelatulta, kun Valtteri Viitakoski vei Nokian KrP:n 7-2-johtoon ja päätöserän puoliväli lähestyi. OLS nousi kuitenkin hurjaan kiriin, kun Tatu Kiipelin ja Petteri Kääriäisen kavennusten jälkeen osuivat vielä ilman maalivahtia Olli Wikstedt, Ville Turula ja uudelleen Wikstedt. Jatkoajalla Jere Mattila laukoi nokialaisille 8-7-voittomaalin, mutta yksi piste lähti OLS:n mukana Ouluun.

Sunnuntain kolmannessa ottelussa SB Welhot katkaisi neljän ottelun tappioputkensa kaatamalla vieraissa jumbo SalBan 6-3.

OLS:lla on viimeisen suoran säilyjän paikalla nyt 17 pistettä, karsijan sijoilla olevista Steelersillä 16 ja Kooveella 14 ja putoajan paikalla riutuvalla SalBalla 12 pistettä.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina Espoon paikallisottelulla Oilers – Westend Indians.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli