Salibandyliiga ja Tallink Silja ovat aloittaneet yhteisen matkan

Edulliset fanimatkat Tallinnaan TEHO Sport Suomen Cupin finaalitapahtumaan ja pelaavien joukkueiden buffetruokailut sekä laadukkaat majoittumiset käynnistävät Salibandyliigan ja Tallink Siljan yhteistyön.

Salibandyn harrastajamäärissä on tapahtunut suotuisaa kehitystä useiden vuosien ajan ja se on tuonut mukanaan aitoa halua kansainvälistää suomalaista salibandya.

– Salibandyliigalle on vastikään luotu uusi kaupallinen strategia, jonka tavoitteena on viedä Salibandyliiga maailman arvokkaimmaksi salibandyliigabrändiksi ja olla Suomen tavoitettavin sisäpalloilusarja. Strategiassa halutaan katsoa myös Suomen rajojen ulkopuolelle, kertoo SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Tallink Siljan kanssa solmittu monivuotinen sopimus on merkittävä elementti suomalaisen liigasalibandyn viemisessä naapurimaihin.

– Tuntuu erittäin hyvältä saada luotettava ja alallaan arvostettu toimija mukaan Salibandyliigan kansainväliseen kasvutarinaan. Tallink Siljan kanssa tehdään heti historiaa, kun yhdessä järjestämme TEHO Sport Suomen Cupin finaalitapahtuman Tallinnassa. Se on konkreettinen toimenpide tuottavan yhteistyön käynnistämiseen. On ilo toivottaa Tallink Silja osaksi Salibandyliigaa, Nurminen myhäilee.

– On hienoa päästä yhteistyöhön yhden Suomen suurimmista joukkuelajeista kanssa. Olemme mielellämme apuna lajin viemisessä Viron puolelle, mistä Suomen Cupin loppuotteluiden pelaaminen Tallinnassa on ensimmäinen vaihe. On lisäksi hyvä muistaa, että laivat tarjoavat sujuvien peli- ja harjoitusmatkojen lisäksi hyvät puitteet myös seurojen erilaisten kauden aloitus- ja päätöstilaisuuksien järjestämiseen, toteaa Tallink Silja Oy:n kaupallinen johtaja Marco Palmu.

Jaa artikkeli