Salibandyä mustalla matolla – Kouvolan Lakritsista salibandyn merkittävä yhteistyökumppani

Maailman parhaaksi lakritsin valmistajaksi jo neljästi peräkkäin valittu Kouvolan Lakritsi on salibandyn tuorein sponsori ja Suomen Cupin uusi nimikkoyhteistyökumppani. Yhteistyö näkyy isosti jo Lahdessa – Suomen Cupin huipentava finaaliviikonloppu pelataan tyylikkäällä mustalla Kouvolan Lakritsi -matolla.

Singaporen MM-kisoissa Suomen maajoukkueessakin näkynyt perheomisteinen yritys on valmistanut tuotteitaan tinkimättömällä otteella jo vuodesta 1906 alkaen.

Sponsorointisopimus Salibandyliiton ja sen omistaman SSBL Salibandy Oy:n kanssa on yrityksen ensimmäinen merkittävä urheiluyhteistyön saralla. Sopimus on pituudeltaan kolme vuotta sisältäen option.

Yhteistyö tulee näkymään monella tapaa ja tyylillä. Jotkut lajin huipputapahtumista pelataan areenakohtaista harkintaa käyttäen lakritsin mustalla matolla tämänpäiväisestä Lahden Suurhallin Kouvolan Lakritsi Suomen Cup -tapahtumasta aloittaen.

– Näinä talouden haastavina aikoina tämä monella tapaa merkittävä sopimus auttaa paitsi lajiliittoa, mutta myös kivijalkaamme, eli seuroja ja niiden joukkueita. Varainhankintaa helpottaaksemme olemme kartoittaneet parasta mahdollista kumppania auttamaan seurojemme niiden varainhankinnan haasteissa,  Salibandyliiton ja F-liigan myynnistä vastaava Mikko Aikko kertoo ja jatkaa:

– Maailman parhaaksi valitun Kouvolan Lakritsin seura-, joukkue- tai vaikkapa seuran tunnuksen mukaan personoitavat tyylikkäät lakulaatikot ovat sukkia, wc-paperia tai korppuja mielekkäämpi ja helpompi myydä. Personoitujen lakulaatikoiden visuaalisen ilmeen luomiseen on myös luvassa apua seuroille. Konseptin avulla joukkueen ryhmäkuva tai seuran värit saavat erinomaista näkyvyyttä ja mikä tärkeintä myyjä saa 10 euron arvoisesta lakurasiasta palkakseen lähes viiden euron tuoton itselleen,

Kouvolan Lakritsi lähtee innolla salibandyn matkaan uudella sopimuksella. Lakutehtailija Timo Nisula on tyytyväinen uuteen sopimukseen.

– Kouvolan lakritsi lähti yhteistyöhön mukaan lajin suosion, sekä myös sen takia, että alusta alkaen tuntui, että lähdemme tekemään oikeasti yhteistyötä, emmekä vain sponsorointia. Uskon että yhdessä voimme saavuttaa sekä urheilullista että taloudellista menestystä. Lakritsimme tuoreus on meille kunnia-asia, lakut lähtevät tehtaaltamme heti pakkauksen jälkeen, ja maku on sen mukaisesti pehmeä, tunnelmoi Nisula.

Kouvolan Lakritsi oli juhlistamassa torstaina Urheilugaalassa mennyttä urheiluvuotta sekä Mika Kohosen valintaa Suomen urheilun kunniagalleriaan, Hall of Fameen. Menneen vuoden huippuhetki oli helppo nimetä.

– Meille viime vuoden sykähdyttävin urheiluhetki oli sopimus salibandyn kanssa!

Kouvolan Lakritsi näkyy myös muuten Suomen Cupin finaalitapahtumassa. Tarjolla on muun muassa tuoreen lakritsin maistatusta, joten salibandy-yhteisö pääsee heti Lahdessa herkuttelemaan maailman viihdyttävimmän salibandyn ohella maailman parhaalla lakritsilla.

KATSO LISÄÄ: SEUROJEN VARAINHANKINTA -SIVU

Kuvat: Henri Keränen

Jaa artikkeli