Salibandy uuteen aikaan - maajoukkueiden fanituotekauppa on avattu

Prahan MM-turnauksen lähestyessä saatavana on nyt maajoukkueväreissä pusakoita, talvitakkeja, reppuja ja tietenkin niitä tärkeimpiä eli pelipaitoja.

Kauan odotettu salibandymaajoukkueiden fanikauppa on avattu. Sopivasti miesten Prahan MM-turnauksen lähestyessä saatavana on nyt maajoukkueväreissä pusakoita, talvitakkeja, reppuja ja tietenkin niitä tärkeimpiä eli pelipaitoja.

Maajoukkueiden fanituotteiden pohjana ovat samat Craftin urheiluasusteet, joilla maajoukkueetkin pelaavat ja harjoittelevat. Tuunauksesta faniversioiksi vastaa Fais Finland, joka on pitkä ja vahvan kokemuksen alalta omaava suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys.

– Craftin loistavat tuotteet yhdistettynä salibandyn hienoon brändiin ja maajoukkuelogoihin merkitsee, että paketti on aivan viimeisen päälle, Fais Finlandin myyntijohtaja Marcus Miramo tiivistää.
fanituotteet_350a.jpg– Uskon, että tuotevalikoima tulee laajenemaan ja näkymään myös Suomen ottelussa. Nopea ja tehokas tuotantoprosessimme takaa, että tuotteet pysyvät laadukkaina ja merkkaukset ovat laadukkaita. Pystymme myös tunnetusti vastaamaan isoonkin kysyntään eli kun maailmanmestaruus Prahassa tulee, mestaruuspaitoja on saatavilla riittävästi ja nopeasti.

– Vuosien mittaan on säännöllisesti tullut kyselyjä maajoukkueen fanituotteiden saatavuudesta. Suomalainen salibandyfani ansaitsee laadukkaat tuotteet tunnustaessaan sinivalkoista väriä, ja haluamme tarjota mahdollisuuden varautua myös vuonna 2020 Suomessa järjestettäviin miesten MM-kisoihin riittävän ajoissa, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen sanoo.
– Faisin osaaminen ja kokemus fanituotteiston kaupallistamisesta teki vaikutuksen, joka yhdistettynä yhteisöllisyyden ja edelläkävijän asenteeseen antaa hienot lähtökohdat rakentaa fanikulttuuriamme taas seuraavalle tasolle. Tunnustetaan väriä yhdessä ja kannustetaan Suomi maailman parhaaksi salibandymaaksi. Salibandyn fanituotteiston lanseeraaminen omassa verkkokaupassa on historiallista, ja se on meidän kaikkien salibandyfanien ja harrastajien yhteinen juttu, Nurminen korostaa.

fanituotteet_350b.jpgSamalla kun Fais Finlandin myyntijohtaja Marcus Miramo ja Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun vielä löivät kättä päälle yhteistyön merkiksi, oli paikalla kunniavieraana juuri oikea henkilö fanituotteet testaamaan: Suomen tunnetuin salibandyfani Tero Töyrylä. Tero varustettiin Prahan MM-kisoja varten täydellä tuotesetillä, jonka kruunasi maajoukkueen pelipaita valitulla nimellä ja numerolla. MM-kisoihin valittavista pelaajista ei kenelläkään paikallaolleista ollut vielä tietoa, mutta Tero Töyrylä uskalsi riskilläkin valita Jussi Pihan pelipaidan numerolla 16.
– Aikanaan oli suuri kunnia, kun pääsin Tampereella liigaottelussa palkintoraatiin ja pääsin ojentamaan parhaan pelaajan palkinnon Jussi Pihalle ja kättelemään häntä, Tero Töyrylä paljastaa.
– Kun nämä maajoukkueiden fanituotteet vain saadaan äkkiä myyntiin, kysyntää on ja paljon. Itseltänikin on vuosien mittaan ympäri vuoden kyselty säännöllisesti, mistä sellaisia saisi ostaa. Nykyään on myös in teettää itse uniikkeja fanituotteita ja olen kuullut, että jotkut ovat hankkineet sellaisia jo Prahaankin, mutta tiedän, että viralliset fanituotteet tulevat todella tarpeeseen.

Enää ei tarvitse odottaa: Salibandymaajoukkueiden fanituotekauppa löytyy täältä.

fanituotteet_700.jpg

Jaa artikkeli