Salibandy saa vihdoin oman podcastin - LASB lupaa asiaa ja viihdettä

Salibandy saa vihdoinkin oman podcastin kuunneltavaksi! Lajikulttuuriteosta vastaa LASB, jonka puolesta ohjelmaisäntänä toimii Mika Virtanen.

Salibandy saa vihdoinkin oman podcastin kuunneltavaksi! Lajikulttuuriteosta vastaa LASB, jonka puolesta ohjelmaisäntänä toimii Mika Virtanen.

– Sarjan tarkoitus ei ole palvella ainoastaan LASB- faneja vaan koko salibandykenttää. Pääkallo tekee hyvää työtä lajin uutisoinnin puolella, mutta silti meiltä puuttuu ajankohtaisohjelma, joka tarttuu viikon kuumimpiin puheenaiheisiin ja otteluihin. Toivottavasti onnistumme tarjoamaan sellaisen paketin, joka sisältää sopivassa suhteessa viihdettä ja painavaa asiaa, Virtanen visioi.

Jokaisella jaksolla on oma teemansa ja vieras sen mukaisesti. Viikoittain luvassa on salibandyliigan tilannekatsausta sekä tulevien otteluiden ennakointia, vedonlyöntinäkökulmaa sekä oma osio paljon puhuttaneelle pelipuheelle.

– No sitä pelipuhetta on nyt tarjolla ja siitä puhumassa kaksi erittäin mielenkiintoista persoonaa. Lajin ylijohtavaksi itsensä tituleerannut ex- maalivahti Toni Lötjönen (kuvassa oikealla) ja pitkään salibandyn parissa valmennus- ja johtotehtävissä toiminut Perttu Kytöhonka painavat päänsä pelipuheen alttarille. Tässä on nyt muutama päivä aikaa miettiä pelipuheen konseptia, mutta tuskin jättää kylmäksi.

LASB-podcastin ensimmäinen jakso julkaistaan 25. lokakuuta.

Lue lisää LASBin sivuilta

Kuva, jonka henkilöistä puolet liittyy tapaukseen: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli