Salibandy maanantaina Monivedossa – voitoissa 10 000 € bonusrahaa

Nokian KrP – TPS ja Koovee – Indians löytyvät Veikkauksen profiilipelistä, Monivedosta. 10 000 euron bonusraha kasvattaa illan voittoja.

Nokian KrP – TPS ja Koovee – Indians löytyvät Veikkauksen profiilipelistä, Monivedosta. 10 000 euron bonusraha kasvattaa illan voittoja. Huippuottelun Nokian KrP – TPS maalitykit löytyvät myös Pitkävedosta.

Nokian KrP – TPS -ottelussa ovat vastakkain Classicin ykköshaastajat ja liigan kovimmat maalipyssyt Miko Kailiala ja Henri Johansson. Kailialan ja Johanssonin maalimääristä voit lyödä vetoa Pitkävedossa, tästä.

TPS on aiemmin ollut vähämaalinen joukkue, mutta tälle kaudelle hanat ovat auenneet aktiivisemman pelitavan myötä. Nokia puolestaan on ollut ja tulee olemaan isomaalinen joukkue.
Koovee – Indians -ottelussa menetyksiä kokenut vierailija on ennakkosuosikki n. 60% voittotodennäköisyydellä. Koovee kaatoi viimeksi yllättäen TPS:n vieraissa, mutta lähtee nyt haastajana kentälle. Monivedon kannalta odotuksissa on normaali maalimäärä 11,5 osuman ympärillä. Bonusrahalliseen Monivetoon pääset tästä.

Mitä bonusraha tarkoittaa?

Pelaajille voittoina maksettava summa kasvaa, kun Veikkaus asettaa pelikohteeseen bonusrahaa. Bonusrahakohteita kannattaa pelata suurempien voittojen vuoksi. Oikean tulosyhdistelmän veikanneet pelaajat saavat korkeamman kertoimen ja samalla korkeamman voitto-osuuden, eli samalla panoksella isomman voiton.

Bonusrahakohteita pelataan samalla tavoin kuin tavallisia urheilun pelikohteita. Mukaan pääset helposti myös porukkapelillä, jolloin sinulla on mahdollisuus päästä kiinni suuriin voittoihin pienillä panoksilla. Porukkapeleihin pääset tästä.

Käytännössä: illan Monivetoa tullaan pelaamaan n. 30 000 eurolla, ja bonusrsahan ansiosta Veikkaus maksaa voittoina suunnilleen saman verran.

Veikkauksen sivuille

44737433692_ca19b2a72e_z.jpg

Jaa artikkeli