Saksan miehet nyt tiukka vastus – kolmas erä varmisti Suomen U23:n voiton

Suomen U23-miehet nappasivat Saksan miehistä toisenkin voiton, kun lukemat olivat tänään iltapäivällä Eerikkilässä 7-5.

Saksan miehet veivät vielä avauserän 2-1 ja nousivat toisessa kahden maalin takaa tasoihin Nils Hofferbertin iskettyä tilanteeksi 4-4 vain sekuntia ennen taukosummeria. Kolmannessa erässä Suomi kuitenkin varmisti voiton Otto Kilven, joukkueen parhaana palkitun Matti Minkkisen ja Ville Hietarannan osumilla. Minkkinen oli hattutempullaan päivän tehomies, Eero Karjanlahti syötti kolme maalia.

Heinäkuun Saksa-ottelut jatkuvat Eerikkilässä tiistaina ja keskiviikkona, jolloin Suomen U19-naiset haastavat Saksan naisten maajoukkueen. Myös nuo pelit nähdään suorina SalibandyTV:ssä.

Suomi U23–Saksa M 7-5 (1-2, 3-2, 3-1)

1. erä: 5.59 Svenson Hoppe (Adam Lundgren) 0-1, 6.07 Tatu Havula (Ville Hietaranta) 1-1, 10.28 Vincent Jordan (Tino von Pritzbuer) 1-2.
2. erä: 21.45 Matti Minkkinen (Eero Karjanlahti) 2-2 yv, 25.29 Luukas Hyvärinen 3-2, 26.15 Minkkinen (Karjanlahti) 4-2, 26.44 Jordan 4-3, 39.59 Nils Hofferbert (Wocke) 4-4.
3. erä: 40.55 Otto Kilpi (Juuso Ahola) 5-4, 51.24 Minkkinen (Karjanlahti) 6-4, 52.55 Ville Hietaranta (Hyvärinen) 7-4, 57.37 Jordan (Janos Broker) 7-5 im.