Saksa-maaotteluiden suma päättyi ensimmäiseen vieraiden voittoon – Suomen U19 taipui 3-5

Suomen ja Saksan salibandymaajoukkueiden heinäkuun ottelusuma Eerikkilässä näki lopuksi myös yhden vieraiden voiton, kun Saksan naiset löivät Suomen U19-naiset 5-3.

Saksa teki eroa toisessa erässä, kun se muutti kahdella pikamaalilla tasatilanteen 3–1-johdokseen, ja erän viime sekunneilla Anna-Lena Best laukoi vieraille vielä neljännen osuman. Suomi nousi päätösjakson puolivälissä parhaimmillaan kahden maalin päähän, mutta siitä ei ero enää kaventunut edes ilman maalivahtia rypistämällä.

Saksa N–Suomi U19 5-3 (1-1, 3-0, 1-2)

1. erä: 6.13 Bea Taipale (Iida Sinkko) 0-1, 13.32 Ellen Kunigk (Elena Broker) 1-1,
2. erä: 34.43 Anna-Lena Best 2-1 rl, 35.23 Randi Kleerbaum (Ina Jensen) 3-1, 39.54 Best (Kleerbaum) 4-1.
3. erä: 49.35 Kunigk (Kleerbaum) 5-1 yv, 50.15 Sinkko (Taipale) 5-2, 52.53 Hanna Salminen (Saana Luostarinen) 5-3.

Jäähyt: Saksa N 2 min, Suomi U19 2 min.

Erotuomarit: Henrik Snellman ja Mona Vänskä.